A héten nagyjából minden az E3 körül forgott, ami csak a játékvilággal kapcsolatos, így könnyű dolgom volt összeállítani az érdekességeket -- az egyik ehhez kapcsolódó, kézenfekvő téma természetesen a hoszteszek voltak. Sajnálatos módon az utóbbi évekhez képest már egyre kevesebb csinos vendégcsalogató lány tűnik fel a rendezvény színpadai körül, s már nem is olyan merész az öltözködésük, mint annak idején volt. Nem kell azonban aggódni, nem tűntek el teljes mértékben, s aki kereste őket, az találkozhatott jó pár tündéri teremtménnyel. Íme tehát egy galéria az E3 legjobb csajairól:

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A hét videója:

Ezen a héten a hét videója tekintetében ismét holtverseny alakult ki, ugyanis a VideoGamer stábja lecsapott ránk a Sony és a Microsoft E3-as konferenciájának rövidített változatával. A portál pontosan az ilyen videók miatt vált rövid úton az egyik kedvencemmé -- az alábbi két anyagban is nagyon jó humorérzékkel foglalták össze a teljes komolysággal előadott prezentációkat.

Elsőként a Sony sajtókonferenciáján a sor, mely természetesen arról szól, hogy mennyire a földbe döngölték a Microsoftot -- de azért ők sem ússzák meg a csipkelődést.

Ez követi a Microsoft prezentációja, mely szintén alaposan megkapta a magáét, a legkisebb hibákat is kiemelve. Nagyon jó mindkettő, csak így tovább!

Magyarországon sajnos nincs olyan műsor, ami viccesen mesélne aktuális hírekről, az Amerikai Egyesült Államokban azonban kettő ilyen is akad. Az egyik a The Daily Show, mely az E3, valamint az NSA-jel kapcsolatos egész kálvária apropóján az új technológiai vívmányokról beszélt, megemlítve a Google Glasst, valamint az Xbox One konzolt. Aki szereti a politikailag töltött, de összességében ártalmatlan humort, és jól műveli az angol nyelvet, annak érdemes megnéznie az alábbi videót.

Vicces eset történt az E3-on, illetve annak előterében. Az Ouya készítői elhatározták, hogy ők is kint lesznek az rendezvényen, de nem a csarnokban, hanem a parkolóban. Annak rendje és módja szerint ki is bérelték a területet, majd felállították a standjukat és várták az érdeklődőket. Mindez azonban szúrta az E3-at szervező ESA szemét, de mivel törvényesen voltak ott, ravasz módon igyekeztek őket megfúrni. 

A szervezet végtelen bölcsességével úgy határozott, hogy kibérli azt a területet, ami az Ouya standja előtt terül el, majd odaállítottak pár óriási kamiont, amik elrejtették szegény szerencsétlen független fejlesztők pultját. Az Ouya eszén azonban nem olyan könnyű túljárni: a cég válaszul kibérelte az említett kamionok előtti placcot, s a konzolt reklámozó transzparenseket helyeztek ki.

Ekkor betelt a pohár az ESA illetékeseinél, nyilván arra gondolva: „kik ezek a nyikhajok, akik ugyanazt a mocskos taktikát használják fel ellenünk?” A cég tehát kihívta a rendőrséget annak reményében, hogy ők majd rendbeteszik a dolgot, a rend őrei azonban semmi mást nem csináltak, csak ellenőrizték az engedélyeket, s mikor mindent rendben találtak, távoztak a háromkerekű, segway-hez hasonlító járművükkel. Arról nem érkezett hír, hogy volt-e még hely egy újabb sornyi kamionnak az Ouya molinók előtt...

Érdekességek a hétvégére -- E3 kiadás