• Előzetesei alapján nem tipikus szuperhősfilm lesz a július 7-én debütáló Thor 4
  • Főszerepben Chris és Luke Hemsworth, Natalie Portman, Sam Neill, Tessa Thompson, Matt Damon
  • Feltűnik Melissa McCarthy, Chris Pratt, Christian Bale, Karen Gillan és Russell Crowe is a filmben

Július 7-én, vagyis jövő utáni csütörtökön visszatér a mozikba Thor, így aztán a rajongóknak is szólhat a negyedik rész friss ajánlójában hallható motivációs beszéd. A Szerelem és mennydörgés korábbi előzetesében – a karácsonyi különkiadást felvezetendő – a galaxis őrzői bukkantak fel, ezúttal pedig a címszereplő és a gonosz Gorr osztja meg gondolatait.

A film kezdetén Chris Hemsworth karaktere hátat fordít a szuperhős életnek, sprituális elmélyülésre vágyik, a Christian Bale alakította Gorr felbukkanásával azonban ismét kézhez ragadja a Mjölnirt. Oldalán harcol a női Thorrá alakult Jane Foster és a visszatérő Valkűr, akiket természetesen Natalie Portman és Tessa Thompson játszanak. Taika Waititi (RagnarökJojo nyusziHétköznapi vámpírok) rendezésében újra láthatunk egy asgardi színielőadást, amiben Matt Damon, Sam Neill, Luke Hemsworth és Melissa McCarthy formálják meg a Lokit, Odint, Thort és Helát.

A Moziverzum kliséit részben fantasy elemekre, illetve parodisztikus és trash humorra cserélő filmben egy sor húzónevet láthatunk még: Chris Pratt Star-Lord, Karen Gillan Nebula, Russell Crowe Zeus, Dave Bautista Drax, míg Pom Klementieff Mantis szerepében tündökölhet. Az eredeti szinkront sem bízta epizodistákra a Marvel: Korg, Rocket és Groot hangját a direktor Taika Waititi, Bradley Cooper és Vin Diesel kölcsönzik. Ti várjátok már a premiert?

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

Az univerzumon kívül készült a Venom 2 és a Morbius.