Továbbra is állítom, hogy egy 18+-os Star Wars horrorfilmnek nagy keletje lenne, de most nem erről lesz szó. Érkezik ugyebár a The Mandalorian & Grogu mozifilm, kvázi a sorozat spinoffjaként. Sigourney Weaver nemrég egy interjúban elárulta, hogy ő is benne lesz:

"Pár napja találkoztam először Groguval(...) Most ezt forgatom, mielőtt Londonba megyek a The Tempest miatt, év végén. Túl sokat még nem árulhatok el róla, de remek móka ugrálni a különböző univerzumok között."

Persze itt ne arra tessék gondolni, hogy A mandalóri és Grogu-ban fognak univerzumok között ugrálni, a színésznő mindössze arra utalt, hogy mennyi sci-fi világban megfordult már (Alien, Galaxy Quest, Avatar, most Star Wars). Apropó Star Wars: Outlaws tesztünket láttátok már?

The Mandalorian & Grogu 2026. május 22-én érkezhet a mozikba, a rendezői székben Jon Favreau. A D23 expón Favreau és Dave Filoni bepillantást engedtek a filmbe, Grogu a kis lebegő kapszulájában volt látható, Mando pedig teljes páncélzatban feszített, ha hihetünk a leírásoknak. További részleteket nem tudni, de egy biztos: Boba Fett nem fog szerepelni. 2026 nincs közel, de addig is ott van még nekünk az Andor 2. évada és a Skeleton Crew, szóval unatkozni sem fogunk.