Noha nem teljesen játékhír, érdemes megemlíteni, hogy American McGee sikeresen szedte össze az áhított pénzt az Alice: Otherlands film jogainak egy részére. A Spicy Horse kicsivel kevesebb mint negyedmillió dollárt tudott szerezni, ami már elég arra, hogy egy animációs sorozatot készítsen, s talán a későbbiekben egy teljes filmet, melyet McGee és csapata dirigálna, de nem ők végeznék a munkálatokat.

A projektben állítólag több híres rendező is érdekelt, de egyelőre csak az biztos, hogy a hongkongi rendező, Tsui Hark (Zu legendája) írt alá. A koncepció szerint Csodaország különböző változatait láthatjuk majd a sorozatban, mégpedig híres művészek szemszögéből -- többek között a Mark Twain, Charles Darwin, Connan Doyle és Vincent Van Gogh fejében élő alternatívát is láthatjuk majd.

Sikertelen kickstareres gyűjtés esetén a filmjogokat bárki megvehette volna, és akkor szinte biztos, hogy American McGee lecsúszik a dologról. Így aztá örülünk annak, hogy elkészülhet az Alice: Otherlands -- már csak azt szeretnénk, hogy jó is legyen az egyébként premierdátum nélküli sorozat.

Elkészülhet az Alice: Otherlands