Mióta McGee feladta az OZombie-hoz fűzött reményeit, teljes erőbedobással dolgozik igazi szerelmén, az Alice-trilógián. Már el is kezdődött az Alice: Otherlands című alkotást érintő gyűjtés a Kickstarteren. Most jön a csavar. Voltaképpen nem a játékra kérnek pénzt a kínai fejlesztők, hanem egy animációs sorozatra, melyhez American McGee az arcát és hangját is adja a beharangozó videóban.

Elképzeléseik szerint az Otherlands nem elsősorban az Alice féle Csodaországról szólna, hanem egy alternatív dimenziót nyitna meg a nézők előtt. Hősnőnk, miután elsajátította az elme és a fizikai való feletti irányítás fortélyait, a kor híres személyeinek, tudósainak és íróinak gondolataiba férkőzne be. Megtudnánk, mi zajlott Mark Twain, Charles Darwin, Connan Doyle vagy éppen Jules Verne fejében, amikor világszerte híres elméleteiken és írásaikon dolgoztak.

A sorozat epizódjai 3D animációval készített rövidfilmek lesznek, és hasonló stílusban készülnek el, mint amilyet az Alice: Madness Returnsben láthattunk. Ha összejön a kisfilmekről szőtt álom, akkor azonnal megjelentetik az egész szériát DVD-n. A normál kiadás mellett lesznek különleges gyűjtői verziók is, melyek a következők:

  • Digitális kópia - $25
  • A készítők által szignózott DVD - $50 + $10 szállítási költség (nemzetközi)
  • Art of Alice: Otherlands művészeti album - $65 + $12 szállítási költség (nemzetközi)

Továbbá a jövőben egy egészestés filmet is szeretnének készíteni a fejlesztők, ha minden a terv szerint alakul.

Ha szeretnétek támogatni McGee nagyszabású elképzelését, akkor csattanjatok rá az Otherlands kickstarteres oldalára, és adományozzatok legalább 1 dollárt a projekt javára!