Caitlin Hale, aki Marta-t/Blondie-t alakította a Rocksuliban, a film után nem sokkal felhagyott a színészkedéssel, és végül szonográfus lett (speciális szakasszisztensek, akik önállóan végezhetnek ultrahang vizsgálatot). Angelo Massagli, aki Fankie-t keltette életre, még felbukkant a Maffiózókban és A szerelem nyilasa című sorozatban, de aztán ő is más vizekre evezett.

Ami viszont egy életre összeköti őket, az nem csak a Rocksuli, hanem friss eljegyzésük is, amit a napokban közöltek a nagyvilággal. Félreértés ne essék, a pár nem a forgatáson jött össze gyerekként, hanem 2016. óta randiznak. Ekkor tudta meg Angelo egy közös Rocksulis chatből, hogy Caitlin Floridába költözik, ahol ő is lakik - a többi pedig már történelem.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Caitlin Hale, RDMS (@caitlinmhale) által megosztott bejegyzés

Angelo egyébként még emlékszik a meghallgatásra is, ahol először találkozott Caitlinnel:

"Megérkeztem, és ott ült mellettem egy szőke kislány, őt hívták be először és olyat énekelt, hogy még a tető is beleremegett. Tökéletes volt."

Sok boldogságot kívánunk a párnak, és reméljük minél hamarabb sor kerül az esküvőre is - Jack Black helyében tuti beugranánk egy meglepi dalra!