Nem is olyan rég, mindössze egy hete még arról számoltunk be, hogy a Saint Row sorozatot elénk táró, félholt THQ továbbra is pénzügyi válságban ég, mivel a Sega beperelte a céget a Company of Heroes 2 miatt. Mára azonban újabb híreket kaptunk, mely szerint a vállalat felszámolása a végéhez ért.

Miután kipengették azt a nehezen összekapirgált 72 millió dollárt a korábban megrendezett árverésekből és leértékelésekből, sikerrel törlesztették adósságaikat a hitelezők felé. A cég végérvényesen leszámolt a tartozásaival, erről az ügyet kézben tartó Mary F. Walrath jogásznő biztosította a sajtót. Igaz, még mindig akad egy bökkenő.

Számos fedezetlen hitel továbbra is kiterjed az amerikai eljárástól független európai részlegre. Néhány forrás szerint az öreg kontinensen lévő osztályok önerejükből is képesek lesznek kifizetni az adósságaikat, éppen ezért nincs szükség az anyavállalat közbenjárására. Amennyiben mégsem így sülnek el a dolgok, a THQ a megmaradt pár részvényesük segítségével kihúzza a továbbra is adósságban lévőket a pácból. Az európaiak vitatják a feltételezés helyességét, miszerint a csődeljárás véget ért. Szerintük csupán akkor fog befejeződni a teljes kálvária, amint minden pénzügyi gondot a hátuk mögött tudhatnak, beleértve ebbe az ő helyzetüket is.