Bizony, az ékszertatók sem úszhatták meg a nagy átalakulást, és teljesen új köntösben jelentek meg előttünk. Ha érdekel, milyen darabok hódítanak idén, akkor tarts velem egy rövidke cikk erejéig!

Milyen ékszertartót vegyek, ha nincs sok csecsebecse a háznál?

Meglepő tény, de bizony vannak olyan hölgyek, akik nem igazán szeretik az ékszereket. Lehet, hogy munkájukból adódóan nem tudják viselni őket, idegesítő a viselésük, vagy csak szimplán nem az ő stílusuk. Abban azért megegyezhetünk, hogy mindenkinek van legalább egy-két darab az otthonában, amelyet alkalomadtán elő lehet venni. A Designmarket ékszertartó kínálatában szerencsére olyan termékekkel is találkozhatunk, amelyek nem foglalnak sok helyet. 

A tacskó alakú ékszertartó mérete is hasonló egy tacskóéhoz, na jó, igazából sokkal kisebb, s tökéletes választás, ha csak 3-4 gyűrűt szeretnénk tárolni.

Ennél még kisebb ékszertartók is akadnak, amelyek szintén valamilyen állat, mint például a nyuszi, a szarvas, a madárka vagy az elefánt “bőrébe bújtak”.

Sőt, beszerezhetünk olyan speciális tálakat, amelyeken a mobilunk ugyancsak elhelyezhető.

https-wwwdesignmarkethu-2022-julius-cikk2.jpeg

Mi a helyzet, ha túl sok ékszerünk van?

Hölgyeim! Nincs olyan, hogy túl sok! Viszont ilyen esetben egy kicsit át kell értékelni a dolgokat. Például nem mindegy, hogyan tároljuk őket. 

Valójában kétféle megoldás is létezik. Az egyik a klasszikus, ékszertartó állvány. Ennek sokféle változata van. A különleges kialakítások sorából kiemelhető a bimbózó orchidea állvány, amely nemcsak stabilan tartja csillogó kincseinket, de jól is mutat a lakás bármely pontján.

Megesik azonban, hogy nem szívesen hagyjuk szem előtt az ékszereinket, mert féltjük őket vagy éppen mert nem akarjuk, hogy porosodjanak. Nos, ilyenkor az ékszertartó dobozok használata jöhet szóba, amelyekből 2-3 és többszintes típusok egyaránt kaphatók. 

A TERRACE ékszerrendező 3 szintes, nyitott és belső textil rendezőkkel van ellátva, ráadásul az egyes tálcák mindegyike külön-külön csúsztatható, kivehető. 

Ékszertartó ruha?

Most pedig még jobbat mondok! Talán még nem is hallottál az ékszertartó ruháról! Igen, ez az, amire gondolsz! Az Umra poliészter rendezője gyakorlatilag egy vállfára akasztott női ruha, amely jól védi a benne elhelyezett ékszereket és rengeteg darabot elnyel. 

Az ékszerek többsége jól bírja a strapát, persze ez attól is függ, hogy mi hogyan bánunk velük. Éppen emiatt olyan lényeges, hogy a tárolás során se kövessünk bakikat. Ne tartsuk például őket párás helyen, a táskánkban, a zsebünkben és ömlesztve sem! Használj ékszertartót!