Az akció időtartama a Windows 7 megjelenését ünneplő rendezvény idejére korlátozódik, azaz ma estére, hiszen hivatalosan holnaptól kapható a szoftver. Ennek örömére a hazai Microsoft és a Saturn Buda fogott össze, nyereményjátékkal és kedvezményes vásárral várva az érdeklődőket.

A Mammut 2 legalsó szintjén található Saturn áruházban 21 órakor kezdődik a "buli", ahol a szervezők az alábbi akciókkal várják a Windowsra éhes játékosokat (és bárki mást). Egyrészt a Windows7 Home Premium OEM az eredeti 31.990 Ft-os ár helyett 15.990 Ft-ért lesz megvásárolható, továbbá az ACER Aspire 5738Z-433G16MN számítógép most 149.990 forint helyett 119.900 forintért lesz elvihető.

Aki esetleg most hirtelen nem akarja megvásárolni a szoftvert, annak sem kell csüggednie, ugyanis Budapest számos forgalmas csomópontján (Moszkva tér, Deák tér, Blaha Lujza tér, Batthyány tér, Örs vezér tere, Nyugati tér, Mammut Bevásárlóközpont) sorsjegyeket osztogatnak, amelyek közül néhány nyitja az áruházban elhelyezett 7 széf egyikét -- a nyeremény természetesen egy Windows7 Home Premium OEM, és további értékes ajándékok. Persze, ha a kód nem nyitja a széfet, akkor sincs még baj, hiszen az összes sorsjegy részt vesz egy végső sorsoláson, ahol Compaq Presario Mini Netbookot lehet nyerni.

A szoftvert csak éjféltől lehet megvásárolni (egészen hajnali egyig), de addig sem fog senki unatkozni, hiszen a helyszínen 22 órától mindenki összemérheti a tudását a legjobb FIFA 10 játékosokkal, és akinek sikerül egy gólt 7 perc alatt bevinni a profi gamer ellenfelének, illetve kibírja hét percig kapott gól nélkül, az FIFA 10 szoftverrel lesz gazdagabb.

Vár tehát mindenkit a Windows 7 és a FIFA 10, tegyétek próbára a szerencséteket és a tudásotokat!