Lehetséges, hogy a Warner is beáll a jövőben azon kiadók közé, amik saját konferenciát tartanak Los Angelesben az E3-on. Ezt maga az elnök, David Haddad árulta el egy interjúban. Elmondása szerint tulajdonképpen csak az tartotta eddig is vissza őket, hogy nem volt megfelelő anyaguk egy teljes műsor kitöltésére.

Mindez persze kicsit furcsán hangzik, hiszen csak az E3 2016 alatt jelen volt az Injustice 2 – amit nem sokkal a show előtt jelentettek be, pedig simán megtarthatták volna egy konferenciára –, éppen dolgoznak a Batman: Return to Arkham HD kollekción, bejelentették a Batman: Arkham VR-t, és jól értesült források szerint már munkálkodnak a Middle-earth: Shadow of Mordor 2-n is. Na meg még ott van a pár nap múlva érkező LEGO Star Wars: The Force Awakens is.

Ez mind olyan puskapor, amivel lehetett volna durrogtatni az E3 színpadán, pláne annak tekintetében, hogy mennyit mutatott meg az EA vagy a Ubisoft, de ugye a Bethesda sem vitte túlzásba. Ennek ellenére Haddad úgy véli, jövőre vagy később még ők is összehozhatnak egy konferenciát.