Ez pedig nem más, mint a megfelelő szín kiválasztása. Korántsem mindegy ugyanis, hogy a falakon - sok esetben sok éven keresztül - milyen árnyalatot fogunk látni. Ha megnézzük a Bíborfesték Üzletház beltéri falfestékeit, akkor láthatjuk, hogy sokféle lehetőségünk van ez ügyben, és tulajdonképpen csak a képzeletünk szabhat határt annak, hogy milyen színekkel festjük le a falfelületeket.

Ha nagyon tanácstalanok vagyunk, akkor sincs ok az aggodalomra, van ugyanis egy olyan árnyalat, amivel nem tudunk mellélőni, ugyanis mindenhol jól mutat, és minden lakberendezési stílushoz illik - ez pedig nem más, mint a bézs.

A bézs egyszerűségével hódít

A bézs árnyalat titkát könnyen megfejthetjük, ugyanis semmilyen különlegességet nem rejt magában - és pontosan ez az egyik legnagyobb előnye. Egy rendkívül egyszerű, közömbös színről van szó, aminek nincs erőteljes hatása, sok esetben konkrétan észrevehetetlen marad, így teret hagyva annak, hogy más színekre kerüljön a fókusz.

Erős kontraszttal izgalmassá tudjuk tenni

Nem lenne meglepő, ha a te fejedben is megfordulna a gondolat, hogy ez mind szép és jó, de a bézs nem unalmas kissé? Azok, akik imádják az egyszerűséget, letisztultságot valószínűleg azonnal rávágnák, hogy cseppet sem!

biborfestekhu-2023-szeptember-linkmarketing-4.jpg

Tény azonban, hogy a bézs a maga közömbösségével és visszafogottságával nem túl izgalmas, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy mindenképpen unalmasan nézne ki az otthonunk ezzel az árnyalattal.

Lehetőségünk van ugyanis arra, hogy kontrasztba állítsuk erőteljesebb, nagyobb hatást gyakorló színekkel, amik például a bútorokon vagy a lakástextileken jelennek meg. A bézs szépen mutat fehérrel, feketével, de akár a mélyebb zöld, barna és a kifejezetten harsány piros vagy bordó árnyalatokkal is izgalmasan kombinálható.

Monokróm összhatás

Ha pedig a modern stílus lelkes rajongói vagyunk, és még a teljesen egységes, kontrasztok nélküli monokróm színvilágot is abszolút el tudjuk képzelni az otthonunkban, akkor a bézs számunkra igazi szerelem lehet!

A falszínek meghatározzák a hangulatunkat

Nem vitás, hogy a megfelelő árnyalatú festékek kiválasztása az egyik legfontosabb feladat a lakásfelújítás során. Elvégre a falakon megjelenő színek nagymértékben meghatározzák a hangulatunkat, közérzetünket, hozzájárulnak ahhoz, hogy kellemesen tudjunk pihenni, vagy épp hatékonyan tudjunk tanulni, dolgozni.

Ha nem szeretnénk túlbonyolítani a dolgot, és mindenképp biztosra akarunk menni, akkor a bézs tökéletes megoldás lehet az összes helyiségbe a nappalitól kezdve a konyhán, hálószobán át egészen a fürdőszobáig.

A Bíborfesték Üzletház webshopjában jó néhány festék rendelkezésünkre áll, ami bézs árnyalatban is kapható, így a beszerzés tekintetében is könnyű dolgunk van.