Hihetetlen, de lassan áprilisra fordul a naptár, ami azt jelenti, hogy 2022 egynegyede már el is telt. Szerencsére ezen a héten sem maradtunk játékok nélkül, a PS Store-ban akadt spin-off, szellemtörténeti és cyberpunk mű is. Lássuk, miből élhettünk.

Tiny Tina's Wonderlands (PS5, PS4)

  • Ár: 23 990 Ft (Standard Edition, PS4) / 25 690 Ft (Next-Level Edition, PS5) / 31 190 Ft (Chaotic Great Edition PS5)
  • PS Store adatlap

A fejlesztők által csak fantasy looter shooterként emlegetett játékban Tiny Tina elmesélése mellett élhetünk át egy sor kalandot, a célunk pedig nem más, mint a gonosz sárkánylord legyőzése. És bár a Wonderlands elég sokat merít a Borderlands játékmenetéből, így is egy teljesen önálló játék lett, amit az is élvezhet, aki még sosem játszott a Borderlands-széria valamelyik darabjával.

Ghostwire: Tokyo (PS5)

  • Ár: 23 990 Ft (Standard Editio) / 31 190 Ft (Deluxe Edition)
  • PS Store adatlap

Tokió lakosai eltűntek, miután megnyíltak a túlvilág kapui, és halálos természetfeletti erők kóborolnak az utcákon. A helyzet csak Akito tudja rendezni. De ez nem véletlen, ugyanis haldokló testét megszállja (egyben meg is gyógyítja) egy misztikus figura, aki később KK néven mutatkozik be, egyben természetfeletti erők birtokosává teszi, így már szembeszállhat a túlvilági entitásokkal, amik a Ghostwire: Tokyóban várnak ránk.

The Ascent (PS5, PS4)

A The Ascent egy cyberpunk akció-RPG, ami a messzi jövőbe kalauzol minket, egy olyan városba, ahol mindent és mindenkit a The Ascent Group néven futó cég birtokol. Igen ám, csakhogy a vállalat egy nap minden előzmény nélkül összeomlik, gazda és irányítás nélkül hagyva a több milliós település lakóit. És hogy főhőseinknek sikerül-e túlélnie az ezután elszabaduló káoszt? Az természetesen csak rajtunk múlik.

További megjelenések