Mikor lehet szükség csőelemekre?

Például egy szalagfüggöny vagy PVC ponyva esetében, ahol fontos a mozgatás, a könnyű görgetés. A DarTech Kft. csőelemek beszerzésével könnyedén megoldhatjuk a szerkezet kiépítését, ráadásul hosszú távon tartós végeredményt fogunk kapni. Ipari körülmények között különösen fontos az, hogy még a legapróbb alkatrészek is a legmagasabb minőséget képviseljék. Ma már egyszerűen beszerezhetünk különböző csőtartókat, görgősor tartókat és toldókat, ütközőket, de még speciális elemekből sincs hiány.

A szalagfüggönyök, PVC ponyvák fontos szerepet töltenek be a gyárakban, hűtőházakban, de még egyes vendéglátóipari egységekben is találkozhatunk velünk. Utóbbi esetben gyakran határolják el a konyhát a hely többi részétől. Egyszerű rajta keresztül közlekedni, nem kell külön az ajtó nyitásával-zárásával bajlódni. 

A szagokat, a hőséget sem engedi át egyik helyiségből a másikba. Ipari körülmények között még plusz funkciókat is képes ellátni. Kiemelkedő a hőszigetelési képessége, az áru mozgatását sokkal egyszerűbb megoldani egy PVC ponyván keresztül, mint a klasszikus ajtókkal, kapukkal.

Ahhoz azonban, hogy a szalagfüggöny, PVC ponyva megfelelően működjön, hatalmas hangsúly van a tartószerkezeten. Itt kerülnek képbe a csőelemek. Masszív kialakítással kell rendelkezniük, valamint minden helyzethez, körülményhez meg kell találni az ahhoz illeszkedő darabokat. Vannak univerzális elemek, valamint 270, 180 és 90 fokos alapszettek, ívelt darabok. Némelyiket még szögben is lehet állítani, hogy tökéletesen alkalmazkodjon az adott helyzethez. 

dartechwebshophu-2024-szeptember-linkmarketing-3.jpg

Az egész szerkezet tartósságát meghatározzák

Hiába kerül fel a legmodernebb ponyva, szalagfüggöny, ha a tartószerkezetben silány minőségű elemek találhatóak. Sajnos sokszor tapasztalható az, hogy a legkisebb alkatrészek esetében akar a cég a leginkább spórolni. Pedig egy görgősor is dönthet arról, hogy az adott szerkezet megfelelően működik vagy sem. Nem érdemes kockáztatni és a spórolásra helyezni a hangsúlyt, mert a javítási, karbantartási költségek a többszörösére növekedhetnek. Amit az egyik oldalt “nyerünk”, azt a másik oldalt sokszorosan elveszíthetjük.

Minden elemet egyszerűen beszerezhetünk

Rögzíthető talp, láb, anya, műanyag elem bilincshez, címketartó, műanyag dugó, talplemezes fix kerék: csak néhány példa, amire szükségünk lehet egy-egy szerkezet elkészítése során. Némelyikből érdemes többet is rendelni, hogy karbantartásnál, javításnál azonnal tudjuk cserélni őket. Ma már egyszerűen megtalálhatjuk a szükséges minőségi csőelemeket.