• Az Echo szeptember 19-én jelenik meg
  • PC-re és PS4-re jön
  • Saját klónjain ellen kell küzdenünk
  • Akik lemásolják játékstílusunkat

A múlt évben jelentette be az egykori IO Interactive dolgozókból alakult Ultra Ultra az Echo című TPS-t, amiben egy En nevű űrutazót alakítunk. Hősnőn célja behatolni egy 600 km-es állomásra, amit úgy neveznek: a Palota. Ezen a helyen Ennek furcsa ellenfelekkel kell szembenéznie: önmaga klónjaival.

Az Echo már ezzel a felütéssel is jól nyit, de csavar még egy kicsit. A klónokat, avagy visszhangokat teremtő számítógép ugyanis reagál tetteinkre, és nem csak En külsejét, de a játékos stílusát is másolja. Vagyis, ha lopakodva, orvul öljük meg hasonmásainkat, ők is így fognak tenni. Ha mindenkit lelövöldözünk ámokfutóként, ők is átmennek terminatorba.

Ez, már ha jól fog működni, meglehetősen változatos játékmenetet garantálhat, hiszen folyamatosan adaptálódnunk kell a saját stílusunkhoz. Persze azért nem szól minden a harcról, ugyanis időről időre lesz egy úgynevezett Blackout szakasz. Ezalatt készülnek el az új, játékstílusunkhoz igazított klónok, mi pedig eme rövid időben lehetőséget kapunk a Palota felfedezésére.

Az Echo szeptember 19-én jelenik meg PC-re és PS4-re.