Az E3 második napján sem unatkozhattunk, hiszen ismét nagy bejelentéseknek és még jobb videóknak voltunk tanúi. Teljes pompájában láthattuk az Aliens vs Predator 3-at, de a God of War III is új videóval jelentkezett, arról nem is beszélve, hogy végre játékmenet-videót láthattunk az Assassin's Creed 2-ből.

Aliens vs Predator:

A Rebellion gárdája már gőzerővel készíti a AVP-sorozat harmadik felvonását, amelyben ismét összecsap a filmipar két talán legismertebb szereplője, de persze a tengerészgyalogosok is megkapják a magukét a két földönkívüli faj miniháborújában.





God of War III:

Folytatódik a God of War-széria, aminek a befejező darabjában Kratos bosszúja végre beteljesedik, így láthatjuk, minként tűntek el a görög mitológia híres alakjai. A folyatásban szebb grafika, kiforrottabb játékmenet és egy még epikusabb történet várja a Playstation 3 tulajokat.







Heavy Rain:

A Quantic Dream legújabb játéka ismét komor hangulatú lesz, ám ezúttal (jelen állás szerint) elmaradnak az ősi szekták és a kibernetikus lények, hiszen csak egy mezei sorozatgyilkos után nyomozunk.











Assassin's Creed 2:

A 2007-ben szép sikereket elérő Assassin's Creed folytatása a fejlesztők ígérete szerint minden tekintetben túltesz majd az elődön, hiszen még nagyobb szabadságot kapunk küldetéseink végrehajtásában, több és érdekesebb eszköz áll a rendelkezésünkre, és mivel Velencében járunk, úszni is tudunk, ezzel is továbbszínesítve a játékmenetet.



PES 2010:

Menetrendszerűen érkezik a Pro Evolution Soccer-sorozat következő része, melyben kiforrottabb játékmenet és még szebb grafika várja a futball szerelmeseit.



Dead Rising 2:

Konzolokon szép kis rajongói tábort épített ki maga köré a Dead Rising, hiszen eszméleten jó szórakozás volt zombikat gyilkolni egy bevásárlóközpontban, így nem meglepő, hogy már készül a folytatás, amiben még több zombi és móka vár minket.



Halo 3: ODST:

A Halo-sorozat mellékhajtásában ezúttal nem a legendás Master Chiefet vesszük irányításunk alá, hanem egy „egyszerű” katonát, akit csapatával együtt a New Mombasa-i események felderítésére küldenek.







G.I. Joe: The Rise of Cobra:

A filmmel párhuzamban megjelenő játékverzió talán nem a legszebb program a piacon, így bízunk abban, hogy legalább a játékmenet jó lesz, hiszen ezzel sokakat kárpótolna a finoman szólva is korszerűtlen látványvilágáért.



Uncharted 2: Among Thieves:

Lara Croft férfi megfelelője hamarosan egy újabb résszel jelentkezik, amiben még látványosabb kalandokba keveredik — de sajnos ezúttal is csak PS3-on.









Gran Turismo PSP:

A Sony sajtókonferenciáján végre hivatalosan is bejelentették a legendás Gran Turismo-sorozat új részét, amely a japán cég hordozható konzoljára készül.