A sort a Microsoft kezdi magyar idő szerint 19 órakor, és bár a Natalról most már sok mindent megtudtunk, biztos, hogy van még pár meglepetés a redmondiak tarsolyában. Őket követi az EA éjjel 11-kor (reményeink szerint bemutatásra kerül a régi-új NFS, a Hot Pursuit RACE), aki pedig hajlandó fennmaradni, az hajnali kettőkor némi francia akcentust is elcsíphet a Ubisoft sajtótájékoztatóján (itt például a Driver: San Francisco lehet érdekes csemege).

A keddi napot a Nintendo kezdi ottani idő szerint reggel kilenckor, idehaza tehát 18:00-kor kell leülnünk a monitor elé (főleg a Wii-tulajokat és a Zelda-rajongókat érdekelheti a dolog), végül a „nagyok” sorát a Sony zárja délben, azaz magyar idő szerint este kilenckor (nyilván a japánok visszavágnak, málnafagyi versus Kinect, újabb forduló...).

Aki pedig élőben akarja követni az eseményeket, az több külföldi szájton is megteheti. Ilyen például a GameSpot, ahol nemcsak megnézhetjük a konferenciákat, de utána a szakértők elemzését is meghallgathatjuk. Természetesen itt a PGO-n is nézni fogjuk a rendezvényeket, és igyekszünk még melegében, folyamatosan frissített hírekkel tájékoztatni titeket a legfontosabb bejelentésekről.

Még egyszer tehát, felsorolás- és összefoglaló jelleggel, a ránk vonatkozó időpontokkal:

Június 14, hétfő:
  • Microsoft -- 19:00
  • Electronic Arts – 23:00
  • Ubisoft – 2:00

Június 15, kedd:
  • Nintendo – 18:00
  • Sony – 21:00