Az alábbi írásunkban bemutatunk néhány praktikus ötletet, amik remek választást jelenthetnek családi házak esetében.

Milyen egy stabil és esztétikus homlokzat?

A Tiissa kültéri burkolatai nemcsak szépek és stabilak, hanem elegánsan is hatnak. A panelek azontúl, hogy az otthonunk külsejének megjelenéséért felelnek tartóssá is teszik a falakat, emellett növelik az ingatlan értékét. A fa, beton, kőhatású panelek, mind-mind stabil és tartós alternatívát jelentenek az otthonunk számára. A leggyakrabban azonban mégis inkább az említett fahatású típust választják, hiszen természetes és klasszikus, bármilyen stílusnál jól mutat.

sxpu-05oakwinchesterverticalmedium-4.jpg

A fahatású panelek sokféleképpen felhasználhatóak, hiszen a szépség és a sokoldalúság miatt nemcsak bent, hanem kint is jól mutatnak. Nincs jobb alternatíva, hiszen felújítás és átépítés során igyekszünk az egyszerű, de nagyszerű elvre törekedni, a fánál pedig nincs is ideálisabb megoldás. Egészséges és fenntartható lakókörnyezetet teremt számunkra, akár kültéren is.

Mi alapján válasszunk?

A homlokzat esetében nagyon nem mindegy, hogy milyen anyagot és gyártót választunk. Az esztétikum mellett ugyanis fontos a minőség, a praktikum, valamint a tartósság és a karbantartási igény. Mindenki arra törekszik, hogy a burkolat hosszú évtizedekig szép látványt nyújtson, emellett pedig óvja a falakat a sérülésektől és a korróziótól. Ma már a legkorszerűbb technikával készülnek, így nem lesz nehéz jó döntést hozni. 

Minőségi fahatású kültéri burkolatok

A Tiissa burkolatainak felszereléséhez tartószerkezetre van szükség. Ez készülhet falra erősített falécekből, valamint fém profilokból egyaránt. A panelek hat színben elérhetőek, így dönthetünk a hamu, a bükk, az aranytölgy, a méztölgy, a natúr, valamint a winchester tölgy mellett egyaránt. 

A MAX-3 egy olyan homlokzati burkolat, amely extrém körülményekre lett kifejlesztve. A cél tehát, hogy leváltsuk a fémet, megtartva annak minden pozitív tulajdonságát. Az anyaga kiváló minőségű, így egy tartós és gazdaságos megoldásról van szó. Az innovatív, 3-rétegű technológiának köszönhetően remekül ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Nem beszélve arról, hogy nagyon egyszerű telepíteni, nem korrodálódik, nem pattog le, és hosszú ideig tartja a színét. Nem lesz szükség utókezelésre vagy festésre, így minimálisan kell csak vele foglalkozni. Az otthonunk végre stílusossá, értékállóvá és modernné válhat.