Ez viszont lehet, hogy most megváltozott, lévén a mester által csak simán D-nek hívott projekttel kapcsolatban kiszivárgott egy érdekes cím: Diabolical Pitch. A felfedezést a Siliconera tette, amikor a külföldi kollégák észrevették a nemrég levédett nevet. Bár magyarázat nincs a regisztráció mellett, a "D" és a "diabolical" szavak közötti összefüggés eléggé kézenfekvő.

A programról egyébként csak annyit tudni, hogy túlélőhorror lesz, mely az Xbox 360 Kinect perifériájának minden előnyét ki fogja használni. Suda51 már csinált egy mozgásérzékelésre kihegyezett akcióorgiát (No More Heroes Wii-re), így valószínű, hogy ezúttal sem lő majd bakot. Magából a játékból egyébként nem mutattak be semmit, csak egy kedvcsináló teaser futott le róla a tavalyi TGS-en.



S hogy miért éppen D? Nos, a PC-s játékosok bizonyára nem hallottak róla, de készült két D című játék PS-re és Dreamcastra, melyeket egy szintén japán tervező, Eno Kendzsi alkotott meg. A programok horror-kalandjátékok voltak elképesztő történetmeséléssel és csodálatos grafikával, játékmenetük pedig kismillió dologban előzte meg korukat. Lehetséges, hogy Suda direkt hívta így a kvázi cím nélküli játékot, utalva Eno klasszikusaira?

(Mivel pletykáról van szó, a játék adatlapján még nem írtuk át a címet.)