Idén ősszel érkezik meg a mozikba a kultklasszikus Gladiátor folytatása, amelyhez nagy színészeket sikerült megnyerni, többek közt a kétszeres Oscar-díjas Denzel Washingtont is, aki egy Varietynek adott interjúban azzal viccelődött, hogy neki jóformán semmi komolyabb dolga nem volt a forgatáson, fiatal kollégájával, a film főszerepét játszó Paul Mescallal ellentétben, mivel a fiatal színésznek komoly kihívásokkal kellett szembesülnie, viszont nagyon jól megoldotta azokat.

Az interjú során arról kérdezték a veterán sztárt, hogy milyen munkát végeztek kollégái, mire ő a következőket mondta: „Nem jót. Nagyszerűt. Mindketten. Nem semmi feladat állt előtte, de Paul sikerrel megoldotta. Teljesen magáévá tette ezt a gladiátorszerepet. Nekem lényegében semmi dolgom nem volt, csak ezt csinálni [Washington ekkor kitartott kisujjal szürcsölt egyet a poharából]. Ennyi volt a feladatom. Csak forgatgatni az italomat, meg forgatgatni a serlegemet, és a másik kezemmel tartani azt, amit beleraktak. No, és persze arra is figyelnem kellett, hogy ne lépjek rá a saját köntösömre. Amúgy a Gladiátor 2 új előzetese 23-án érkezik meg, és azt kell mondjam, hogy eposzi.

Tehát a film legújabb előzetese szeptember 23-án fut be, reméljük már modern rapbetétek nélkül. A Gladiátor 2 egyébként 2024. november 14-án debütál a magyar mozikban.

A borítókép forrása: Screenrant