Hollywoodban manapság teljesen hétköznapi dolognak számít, hogy bizonyos színészek komoly edzésterv és szigorú diéta mellett mindössze néhány hónap alatt pattintják ki magukat egy szerep kedvéért – James Gunn jövőre érkező Superman-filmjének címszerepét játszó David Corenswet sem tett másként, nagyjából 4-5000 kalóriás diéta segítségével gyúrta magát Acélemberré, ami egészségügyi szempontból kockázatos vállalkozás volt.

A színész a Manly Things nevű podcastben vendégeskedett, ahol az edzés közbeni étrendjével kapcsolatban kérdezték a rajongók. Nem titok, hogy Corenswet intenzíven gyúrt annak érdekében, hogy Henry Cavillhez hasonlóan ne kelljen közönséges tömésekkel ellátni az ikonikus jelmezt, helyette inkább nagy izmokat növesszen. A sztár a következőt nyilatkozta a kemény diétáról:

210828.jpg

Amikor tömegeltem, akkor nagyjából 4500-5000 kalóriát vittem be naponta. Ez három teljes étkezést és két 1200 kalóriás shake-et jelentett, valamint lefekvés előtt általában féltől egy teljes kartonig terjedő, kartononként 900 grammos görög joghurtot vettem magamhoz. Nem volt jó móka. Nem ajánlom, hacsak nincs jó okotok arra, hogy felszedjetek 17 kilót 4 hónap alatt.

A színész egyébként nyugodtan kezet foghatna Hugh Jackmannel, mivel ugye Rozsomák megszemélyesítője is szép izomzatot szedett fel a Deadpool & Rozsomák kedvéért, noha az idősebb kora miatt ez nála azért valamivel szebb teljesítményt jelent.

A Superman forgatására július végén tettek pontot, jelenleg James Gunn-ék az utómunkálatokon szorgoskodnak, szóval igazából már kevés akadálya van annak, hogy a film menetrendszerűen mozikba kerülhessen 2025. július 11-én.