Elérhető méretek

Az egyes vállalkozásoknak más-más előállítási kapacitásra van szüksége. Az elérhető méretek rendkívül széles skálán mozognak. Az üstök űrtartalma a 9,5 litertől egészen a 60 literes változatig terjed, melyek minden igényt képesek kielégíteni. 

Sőt, ez még nem minden! Opcionális tartozékként húsőrlésre alkalmas segédgép, illetve zöldségfeldolgozó is csatlakoztatható hozzájuk. Így tehetjük igazán multifunkcionálissá a gépezetünket, ha nem csupán cukrásztermékek előállításával foglalkozunk.

A szerekezetek többnyire három sebességfokozattal, illetve öntvény gépházzal vannak ellátva az üzembiztos működés érdekében. Mindemellé természetesen vészkapcsoló is társul, hogy meg tudjuk előzni a nemkívánatos eseteket. 

Az üst felett biztonsági védőrács is helyet kap, mely megakadályozza az üstbe való belenyúlást a gép működése közben. Amennyiben jó gyártási minőségű eszközt választunk, akkor az hosszú éveken keresztül ki fog szolgálni minket, így érdemes törekedni a kitűnő minőségre.

nagykonyhaicom-2022-majus-linkmarketing-3.jpg

Modernebb variációk

Természetesen a XXI. századi kialakítási módok ezen eszközökben is megvetették a lábukat. Ennek hatására találkozhatunk érintőgombos berendezéssel, mely vízálló vezérlőpanellel rendelkezik. 

Ezenfelül a gép működését teljesen személyre szabhatjuk. A feladathoz megfelelően állíthatjuk a fordulatszámot, valamint egyes gépeken digitális időzítőfunkció is rendelkezésünkre áll. Ennek köszönhetően nem kell feltétlenül a gép mellett ácsorognunk, ha le szeretnénk állítani a működését. Ez sok esetben előnyös és kényelmes lehet a nagyüzemi folyamatok során.

Minden géphez habverésre, krémkeverésre illetve dagasztásra alkalmas tartozék karok érhetőek el. Így elég egy eszközt megvásárolni, és az összes ilyen tevékenységet el fogjuk tudni végeztetni vele. 

Cukrászati felhasználásra mindenképpen érdemes ilyen többfunkciós berendezést választani, hiszen meglehetősen megkönnyítheti és felgyorsíthatja a folyamatokat. Ilyen helyzetekben pedig rendkívül nagy igény van rá, hogy minden flottul működjön.

Ha elég a kisebb is

Természetesen ha még csak most indult a vállalkozása, netán kísérletezéshez szeretne egy gépet vásárolni, akkor is megtalálja a számításait. Érdemes körülnéznie a Nagykonyhai.com Webáruház ipari habverő gép kínálatában, ahol számos berendezés közül fog tudni válogatni.

Amennyiben tehát Ön dagasztó, krémkeverő gép beruházásra készül, mindenképpen érdemes először a saját igényeit megvizsgálnia. Ugyanis csak akkor fogja tudni kiválasztani a megfelelő darabot, ha tisztában van a jövőbeni használat pontos feltételeivel. A kínálat pedig óriási, és nagy különbségek tudnak lenni az egyes készülékek között.