Minden szónál többet mond egy kép, egy képnél pedig sokkal többet mond egy videó, így Chrisszel úgy döntöttünk, hogy egy mozgókép formájában mutatjuk be, miképp is varázsoltunk hitmanes konzolt a teljesen hagyományos szerkesztőségi Xbox 360-ból. Íme!



Ahogy a videóban is elhangzik, a skin felhelyezése nagyjából 15 percet vett igénybe, ebből a két oldallap felmatricázása nem okozott különösebb nehézséget, azonban az Xbox cserélhető előlapjánál már bizony oda kellett figyelni. Ezen a felületen ugye hét perforáció található (tálca, bekapcsoló gomb, memória slotok, infra, USB), így nagyon oda kell figyelni, hogy a skint egyenletesen tudjuk felvinni és mindenhol passzoljon -- persze kellő türelemmel és odafigyeléssel ez sem okozhat gondot.

Erre nem tértünk ki külön, de a matrica kiváló minőségű, tökéletesen tapad, és tapasztalataink szerint egyáltalán nem válik el a felülettől, még akkor sem, ha a gép felülete a játék következtében átmelegedik. A matrica külső (tehát a mindenki által látható) felülete matt és érdes, így a fogása kellemes (na nem mintha ez olyan sokat számítana), és ami még ennél is fontosabb, nem látszik meg rajta az ujjlenyomat, továbbá egyéb szennyeződések sem tapadnak meg könnyen rajta.

Skint természetesen nem csak Xbox 360-ra, hanem Wii-re és PS3-ra is lehet kérni, de notebookokra is, sőt egyedi megrendelés alapján akár PC-házra is készít különleges "bőrt" a Skinzone csapata. Ezen felül mobiltelefonokra és iPodokra is lehet egyedi matricát gyártatni -- lényegében bármire, aminek van sík felülete és nem mozog.

SPECIÁLIS GURUS AKCIÓ!

A pólós nyereményjátékunk ugyan már lezárult, de ennek ellenére sem maradtok egyedi akció nélkül. Ha július 17-ig leadsz egy rendelést bármilyen skinre (PC, PSP, XBOX 360, PS3, iPod, iPhone, stb.), akkor a Skinzone kiegészíti a rendelésed egy teljesen egyedi PC Guru/Skinzone vonalzóval. Ha érdekelnek a részletek, akkor ne habozz, kattints IDE.

Csinosítsd a kütyüidet Skinzone-nal!