Miközben az idő egyre hidegebbé válik, az ember egyre kevésbé szeretne kimozdulni a meleg lakásból. Pláne, ha akad néhány jó kis videójáték is, márpedig a PS Store-ban rálelhetünk egy-két érdekes címre. Lássuk is, miből mazsolázhattunk az elmúlt héten.

Soulstice (PS5)

Fedezz fel egy rejtélyekkel teli, sötét világot, sajátítsd el a kombókra épülő harcrendszert és használd ki a két karakter erejét ebben a Devil May Cry-t idéző, tempós akciójátékban, amelyben elvetemült gonosztevőkkel és lélegzetelállító főellenségekkel harcolhatsz egy elragadó fantasy történet során. Röviden erről szól a Soulstice.

Potion Permit (PS5, PS4)

Moonbury lakosainak gyógyulásra van szüksége, és te vagy a legjobb gyógyszerész a környéken. Megbízható eszközeiddel és hűséges kutyáddal az oldaladon diagnosztizálnod kell a tüneteket, alapanyagokat gyűjtened, bájitalokat főznöd és persze meggyógyítanod az embereket ebben a nyílt világú RPG-ben. Ezt kínálja a Potion Permit.

Hardspace: Shipbreaker (PS5)

A PC-re májusban megjelent Hardspace: Shipbreakerben a legújabb és legmenőbb technológiákkal felszerelkezve vághatsz neki az űr felfedezésének, egyben pedig űrhajók felszabdalásának és értékeik kimentésének, melyek segítségével idővel rendezheted meglehetősen komoly tartozásodat.