A nyári időjárás szép lassan őszibe fordul, a Disney+ pedig új tartalmak széles tárházával köszönti a következő évszakot. Akár kalandokat, szívmelengető történeteket vagy divattematikájú dokumentumfilmeket keresel, a Disney+-on megtalálod, hiszen mindenki számára tartogat valamit a platform. Íme, egy kis bepillantás a hónap legizgalmasabb tartalmaiba!

A '90-es évekbeli divatipar meghatározó történetét a Vogue szerkesztői, Anna Wintour, Edward Enninful, Tonne Goodman, Hamish Bowles és egy elit szereplőgárda meséli el. Kate Mosstól, Kim Kardashiantól és Victoria Beckhamtől kezdve Mary J. Blige-ig a Vogue: A 90-es évek (In Vogue: The 90s) bennfentes történeteket fed fel arról az évtizedről, amely hírességekké tette a szupermodelleket és stílusikonokká változtatta a zene moguljait. A hatrészes sorozat minden epizódja a '90-es évek egy-egy meghatározó pillanatáról szól, bemutatja például Hollywoodot, a MET Gálát és a hiphop hatásáról is szó lesz. A divat és a popkultúra legnagyobb neveivel teli produkció izgalmas, kontinenseken átívelő utazásként mutatja be azt a tíz évet, ami örökre megváltoztatta a trendet.

Dupla résszel indul a Mindvégig Agatha szeptember 19-én. A hírhedt Agatha Harkness padlóra kerül, miután egy gyanús, gót stílusú tini segít neki kiszabadulni egy abnormális varázslatból. Agatha érdeklődését akkor kelti fel igazán segítője, amikor a fiú könyörög neki, hogy vigye magával a legendás Boszorkányok útjára, egy mágikus próbatételre. Megígéri neki, ha túléli, akkor azzal jutalmazza meg a boszorkányt, ami a legjobban hiányzik neki. Agatha és a titokzatos tini egy kétségbeesett szövetséget kötve indulnak el a Boszorkányúton. Szeptember 4-én visszatér a Hazudj! a második évaddal. Lucy Albright és Stephen DeMarco visszatérnek az egyetemre, azonban nyár eleji drámai szakításuk óta nincsenek beszélőviszonyban. Végül mégis az ellentmondásokkal teli, függőséget okozó dinamikájuk újabb hullámában találják magukat, ami éppoly dühítő, mint amennyire elkerülhetetlen. Mindeközben a történet egyre mélyebben tárja fel Lucy és Stephen baráti körének életét.