Halo: Reach

A Bungie jó ideig utolsó (ezúttal tényleg) Halo-játékában bemutatásra kerül az eddig csak a könyvekben emlegetett Reach bukása, amelynek során a spártai katonák nagy része odaveszett, a hadi fejlesztések és a hadsereg központjaként funkcionáló bolygó pedig a covenant kezére jutott, következésképpen egy drámai hangvételű játékra kell számítanunk, amiben hatalmas csatákban kell helytállunk mind a felszínen, mind pedig a világűrben.



Assassin's Creed: Brotherhood

Ahogy egyre többet tudunk meg, annál jobban várjuk az Assassin's Creed-széria legújabb, Brotherhood alcímmel ellátott részét, de miért is ne tennénk, hiszen egy remek történet és ezúttal már egy multiplayer mód is csak ránk vár.







Kingdoms of Amalur: Reckoning

A 38 Studios műhelyében készülő RPG az eddig információk alapján és a fejlesztést irányító szakemberek ismeretében igazi csemegének ígérkezik, ezt a sejtésünket pedig az alábbi bemutatkozó videó is alátámasztja.



Dead Rising 2

A sikeres első rész után nem volt kétséges, hogy jön a folytatás, amiben az eddigieknél több zombi keresztezi az utunkat, melyeket még kreatívabb módokon apríthatunk fel, ráadásul a szerencsejátékok Mekkájában, a gyönyörű Fortune Cityben engedhetjük szabadjára zombigyűlölő énünket.





James Bond 007: Blood Stone

A Bizarre Creationsra bízott új James Bond-játék hűen az alapanyaghoz egy stilizált, gyönyörűen megkomponált zenés klippel indít, ezzel rögtön egy piros pontot szerezve a Bond-rajongóknál.



Clash of the Titans

A Sam Worthington főszereplésével készült film ugyan nem robbantott a pénztáraknál, mégis rendületlenül készül a játékverzió, ám hiába az átlagos adaptációkra szánt fejlesztési idő többszöröse, sajnos az alábbi játékmenet-videók nem valami meggyőzőek.









Spider-Man: Shattered Dimensions

Most, hogy már ismerjük mind a négy dimenziót és alig másfél hónapnyira vagyunk a megjelenéstől, ideje volt, hogy komolyabban beinduljon a marketinggépezet. Lássuk is hát, hogy miként bánik el Pókember Scorpionnal és a Juggernauttal!

U.i.: A második videóból kiderül, hogyan kell valakit szemből tarkón rúgni...





Marvel vs Capcom 3

A Marvel vs Capcom második része egy igazi legenda, melyet még ma is nagyon sokan játszanak, óriási tehát a nyomás a fejlesztőkön, hogy egy, az elődhöz méltó játékot hozzanak össze. Reméljük sikerülni fog.