Az új Call of Duty érkezéséről már tavaly óta tudunk, és ha minden igaz, a vietnami pokolba látogatunk el. Persze a helyszín még nem hivatalos információ, hisz' jelenleg csak annyit tudunk, hogy az ünnepi szezonban fog megjelenni a cucc és az Activision becslései szerint a komoly riválisok mellett nem fog akkora sikert aratni mint a Modern Warfare 2, de ha Bobby Kotick véghez viszi a tervét legalább akkora botrányt fog kavarni.

Az Activision vezérigazgatója ugyanis ismét beszélt az előfizetésen alapuló Call of Duty multiplayerről, amellyel már régóta ijesztget, de szerencsére eddig egy játékba sem került bele. Jelenleg azonban úgy néz ki, hogy a CoD 7-ben már ehhez lesz szerencsénk, Kotick ugyanis a pénzügyi jelentésbe ezt írta:

„Miután más játékok esetében (értsd: WOW) sikeres az előfizetéses rendszer, könnyen kitalálható, milyen irányba szeretnének továbbmenni a Call of Duty-szériával.” - Bobby Kotick, az Activision vezérigazgatója.

Kotick arról nem tett említést, mikor fogják bevezetni az új rendszert (ha egyáltalán bevezetik), de miután már régóta pedzegeti a dolgot, könnyen lehet, hogy az idén érkező új részben mutatják be.