Castlevania mozifilm érkezik

A Castlevania-játékok immár húsz éve kiáltanak egy minőségi adaptációért, és a Star Trekkel híressé vált Michael Dorn szerint nemsokára megvalósul a Drakulát vagy ezerszer lemészároló Belmont család mozis kalandja. Dorn a StarTrek.com-nak adott interjújában fedte fel, hogy a stúdiók már nagyon régóta ostromolják a Konamit a filmjogokért, a kiadó pedig most végre rábólintott a dologra, így a munkálatok azonnal megindultak.

Dorn azt is elárulta, hogy egy vérfarkast alakít a történetben, aki "sokat ugrál, kardozik, meg minden", és abszolút rosszfiú. Sajnos a stúdió kiléte egyelőre titok maradt, és bár a Joysitq kapcsolatba lépett a Konamival az ügyben, a kiadó egyelőre nem volt hajlandó kommentálni az állításokat -- minden bizonnyal nagyobb keretek között szerették volna bejelenteni a filmet.

A Castlevaniából egyébként Paul W. S. "csináljunk Resident Evil-filmeket úgy, hogy sosem láttuk a játékot" Anderson akart filmet készíteni még régebben, de sorra falakba ütközött, így végül feladta. Hogy most kinek a kezében vannak a jogok, kérdéses.