Az Alien: Romulus az év egyik legkellemesebb meglepetése volt, a hazánkban is forgatott alkotás mind a kritikusok, mind a nézők többségét lenyűgözte. Ugyan közel sem volt tökéletes, de Fede Alvarez rendezőnek sikerült a megfelelő húrokat megpengetnie a szívünkben. Ki tudja, lehet, hogy a film anyagi sikere is közrejátszott az Alien: Isolation 2 bejelentésében, most pedig a 20th Century Studios egyik fejese, Steve Asbell egy interjúban árulta el, hogy jön az Alien: Romulus 2!

"A folytatáson ötletelünk. Még nem egyeztünk meg teljesen Fede-vel, de nemsokára ez is megtörténik, és neki már van egy ötlete, amin dolgozunk(...) A két túlélő, Rain és Andy, Cailee Spaeny és David Jonsson voltak a film legkiemelkedőbb részei. És mindig azon gondolkodom, hogy 'wow, hol látnák őket legközelebb szívesen az emberek?' Tudjuk, hogy lesznek alienek. Tudjuk, hogy lesznek nagyszerű horrorisztikus jelenetek. Én mindkettejükbe beleszerettem, és látni akarom mi a sztorijuk."

Így legyen! Mindeközben nemcsak az Alien: Romulus VHS kiadására számíthatunk, hanem az Alien: Earth című sorozatra is, ami a Földön játszódik, és legalább egy alient tartalmaz majd.