Beyoncé

Beyoncé még 2010-ben kötött megállapodást a Game Five-val, hogy együtt készítsenek egy zenés-éneklős videojátékot. A munka megkezdődött, a cég minden anyagi forrását beleölte a szerződésbe, de Beyoncé egyszer csak lelépett, hogy Starpower: Beyoncé címen egy mozgásérzékelős táncprogramhoz adja a nevét inkább.

Bár neki ez csak egy kis ugrás volt, a Game Five állítja, hogy szó szerint belepusztult a sztár hűtlenségébe. 100 millió dollárt buktak az előkészületeken, és emiatt 70 embert kellett elbocsátaniuk, hogy egyáltalán fennmaradjanak. Bár már nincs pénzük fejleszteni, utolsó erejükkel beperelték Beyoncét, aki szerette volna peren kívül elsimítani az ügyet, mondván, nem tudta, mekkora kárt okoz, és nem is a Starpower miatt döntött úgy, hogy kiszáll.

Ez azonban sem a bíróságot, sem a Game Five-ot nem hatotta meg, így most már biztos, hogy az énekesnek a törvény színe előtt kell bebizonyítania ártatlanságát. A csapat 100 millió dollár kártérítést és 6,7 millió dollár kompenzációt követel -- ez olyan sok pénz, hogy Beyoncé teljes karrierjét romba döntheti. Hogy kinek van igaza, majd eldől, mindenesetre a 100 milliós összeg így elsőre elég soknak tűnik.