• Lezajlott az első Catzcom
  • Ahol bemutatkoztak a Mad Catz újdonságai
  • 2022 végén érkeznek

A 2018-ban főnixmadárként feltámadt Mad Catz ma megtartotta első online rendezvényét Catzcom 2022 néven, ahol négy újdonságot is lelepleztek, köztük a S.T.R.I.K.E. 11 mechanikus billentyűzetet, a M.O.J.O. M2 gamer egeret, a kétféle méretben kapható G.L.I.D.E. SPEED egéralátétet, valamint a P.I.L.O.T. PRO headsetetet. Lássuk, hogy mit tudnak az év végén érkező prémium termékek.

S.T.R.I.K.E. 11

A S.T.R.I.K.E. 11 a Mad Catz első vezeték nélküli mechanikus billentyűzete. A vékony, 100 billentyűs kialakítás teljes funkcionalitást biztosít kompakt formában. A Bluetooth 5.0, 2,4 GHz-es vezeték nélküli vagy kábelen keresztül csatlakoztatható S.T.R.I.K.E. 11 tri-mode csatlakoztathatósága biztosítja, hogy mindig játékban maradj. A beépített 2400 mA-es lítium-ion akkumulátor akár 70 órányi játékidőt biztosít egyetlen feltöltéssel. A billentyűzet váza tartós CNC alumíniumból készült, és alumínium lábakkal, valamint beépített zajcsillapító habbal rendelkezik a valóban prémium gépelési élmény érdekében.

Ami a külsőségeket illeti, a S.T.R.I.K.E. 11 16,8M színű RGB megvilágítással és 15 effektussal rendelkezik, a szóközt pedig a cég logója díszíti három oldalon. A billentyűzet a Mad Catz saját fejlesztésű mechanikus kapcsolóit használja: a kapcsolók cserélhetőek és rendkívül tartósak, garantálva a 80 millió kattintást. A billentyűfunkciókhoz, makrókhoz, világítási effektusokhoz és profilbeállításokhoz pedig társított szoftver áll rendelkezésre. Ára 179,99 dollár.

strike-11-3.png

M.O.J.O. M2

A M.O.J.O. M2 a Mad Catz második vezeték nélküli egere. A periféria ergonomikus kialakítása, valamint súlya (kevesebb mint 80 gramm) biztosítja, hogy bármilyen fogástípussal kényelmes a használata. Emellett kétféle csatlakozási móddal (vezetékes/2,4 GHz-es vezeték nélküli), valamint beépített, 70 órás üzemidőt garantáló, 580 mA-es lítium-ion akkumulátorral és 6 programozható gombbal rendelkezik. A gyors és pontos PixArt 3335 optikai érzékelő 16 000 DPI-t biztosít 1000 Hz-es frekvenciával. A hosszú élettartamú Kailh mikrokapcsolók akár 80 millió kattintásra is elegendőek. A görgő RGB megvilágítással rendelkezik, a Mad Catz logó pedig az áttetsző borításon keresztül világít. A kísérőszoftver lehetővé teszi a világítási effektek, a makrók és a profilbeállítások használatát. Ára 59,99 dollár.

mojo-1.png

G.L.I.D.E. SPEED L & XL

G.L.I.D.E. SPEED egérpad matt fekete színű, piros varrással, és két méretben kapható: a kisebb (L) 430mm x 370mm, a nagy (XL) pedig 900mm x 400mm, mindkét variáns 3mm vastag. Az egyedülálló hibrid felületi kialakítás kiváló egérmozgást és precíz irányíthatóságot tesz lehetővé. A G.L.I.D.E. SPEED rendkívül tartós, anyaga ellenálló a vízzel, kopással és szakadással szemben. A csúszásgátló gumialap biztosítja, hogy a pad mindig ott maradjon, ahol lennie kell. Puha anyagból készült, így gurítható és hordozható. Ára a kisebb változatnak 39,99 dollár, míg a nagytestvérnek 59,99 dollár.

glide-1.png

P.I.L.O.T. PRO

A P.I.L.O.T. PRO 5,8 GHz-es, kétsávos csatlakoztathatósággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nincsenek vezetékek, nincs zaj és nincs interferencia a 2,4 GHz-es sávszélességel. A beépített 930 mA-es akkumulátor akár 8 órás használatot biztosít bekapcsolt RGB világítással, vagy akár 11 órás használatot, ha kikapcsoljuk azt. Az 50 mm-es meghajtók prémium hangminőséget és gazdag basszust biztosítanak a kivételes, vezeték nélküli élmény érdekében.

pilot-1.png

A headset kialakítása ergonomikus és könnyű. Az állítható fejpánttal, a fülkagylóra szerelt vezérlőgombokkal, és a levehető mikrofonnal a P.I.L.O.T. PRO a kényelem és a komfort jegyében készült. Az RGB világítás és az elegáns formatervezés miatt remek kiegészítője lehet a streaming- és játékfelszerelésnek. A perifériához tartozó szoftver pedig lehetővé teszi a hang- és RGB-beállítások további testreszabását. A 3,5 mm-es és USB Type-C kábelek a csomag részét képezik. Ára 159,99 dollár.