• Visszatér az üzletbe a Mad Catz
  • A CES 2018-ra már ki is viszi az új perifériáit
  • Ezek között egér, billentyűzet és headset is található

Az 1989-ben alapított, játékvezérlőket gyártó cég, a Mad Catz tavaly áprilisban jelentett csődöt, miután részvényei elértéktelenedtek és kivonták azokat a New York-i Értéktőzsdéről. Aztán decemberben megjelent egy videó, ami alapján úgy tűnt, hogy a cég valahogy visszatér a piacra, bár mérget akkor még nem vettünk volna rá. Nos, jó hír: a Mad Catz újjászületik.

A cég új neve Mad Catz Global Limited, természetesen megújult a vezetősége is, a székhelyét pedig áthelyezték a Hong Kong-i Kowloonba. Az idei CES-en már be is mutatkoznak az első új, házon belül készített perifériák, mint a most bejelentett Rat Air vezeték nélküli egér, ami közvetlenül a hozzá tartozó egérpadból veszi fel az energiát. Ennek köszönhetően sosem merül le, viszont akár normál egérpadon is használhatjuk, ekkor egy USB csatlakozóval könnyedén vezetékes egérré változtathatjuk.

mad-catz-rat-air-mouse.png

Kint lesz az alumínium vázas, RGB színekben pompázó, mechanikus Strike 4 billentyűzet, az alumínium házba foglalt, 40 mm-es neodínium hangszórókkal felszerelt Freq 4 headset és a Glide egérpad is.