Nem fogsz csalódni! 8 nyelven találsz több ezer hasznos programot, amelyet letölthetsz,  ám ha csak magyarul értessz, akkor sincsen probléma, mert a magyar részleg jelenleg is már több ezer programot kínál ingyenesen, magyar leírással, és ez a szám folyamatosan nő. Ettől a ténytől azonban önmagában még nem lenne interaktív a rendszer.

Mitől más ez a rendszer?
Ha regisztrálsz az oldalon és belépsz, akkor rögtön a CHIP szerkesztői között találhatod magad. Ajánlhatsz új letöltést, egy meglévőhöz új vagy más nyelvű verziót. Ha Te feltöltessz egy programot, ami még nem volt a rendszerünkben, akkor azonnal az adott eszköz szakértőjévé válhatsz. Ráadásul, ha több hasznos információval látod el a közösséget, akkor akár Te lehetsz egy adott kategória, majd később az egész oldal első szakértője, aki nagy tiszteletnek örvend a közösségen belül.

Minden tevékenységért pontokat adunk, ami után több érdekes ajándék lehet a Tied, illetve elérhetsz bizonyos kitüntetéseket. A határ pedig a csillagos ég, ha Te vagy a legjobb a közösségben, később Te lehetsz a CHIP egyik tanácsadója, vagy akár a főszerkesztője is.  Azon felül, hogy letölthetsz több ezer programot, más érdekes funkciókkal is találkozhatsz az oldalon. Minden eszközről, ami megtalálható az oldalon,  tesztet írhatsz, ami kikerül, így mindenki számára hasznos tanácsokkal szolgál. Természetesen ezért is járnak a jól megérdemelt pontok. Minden teszthez írhat bárki megjegyzést, ami az olvasás közben eszébe jut, így segítheti azokat, akik utána olvassák a tesztet. 

Ráadásul a közösségen belül tud a közösség bármely tagja segíteni a másikon. Bármely felhasználó tehet fel kérdést, illetve a már feltett kérdéseket meg is lehet válaszolni. Mindezekért természetesen a rendszer mindenkit megjutalmaz. 

Az oldal célja, hogy egy olyan közösséget építsünk, amely 8 nyelven segít eligazodni a számítástechnika rejtelmeiben mindenkinek. Az aktívabb felhasználók folyamatosan díjazásban részesülnek, illetve a szakértőket időnként felkérjük arra, hogy a szakértelmükkel segítsék a nyomtatott magazinban író kollégákat, illetve az online munkatársainkat. Ki tudja, lehet, hogy Te leszel a legjobb mindenki közül?

LÉPJ BE TE IS!

Bemutatjuk új otthonát: download.chip.eu/hu