Rengeteg jó játékkal jelentkezik idén a Microsoft. Konzolos fronton a szeptember 20-án érkező Gears of War 3 április közepén startoló bétája borzolja a kedélyeket, melynek pályáiról maguk a játékosok szavazhatnak a játék hivatalos facebook oldalán, egészen február 28-ig.

Gears of War 3 JátékképekGears of War 3 JátékképekGears of War 3 Játékképek

A Halo: Reach multija is kibővül a március 15-én megjelenő Defiant Map Pack nevű DLC-vel. A három új helyszínen (Condemned, Highlands és Unearthed) folytatódhat a Reach bolygóért vívott ádáz küzdelem a már jól ismert játékmódokban. A pályacsomag 800 Microsoft-pontért lesz megvásárolható az Xbox LIVE-on.

Halo Reach JátékképekHalo Reach JátékképekHalo Reach Játékképek

A Fable III rajongóknak is biztosan jól indul a március, hiszen elsején már le is tölthetik az új kalandokat tartalmazó Traitor’s Keep című kiegészítőt. A Ravenscar Keep, Clockwork Island és a Godwin Estate helyszíneken új feladatok és szereplők várják a rajongókat. A pályacsomag 560 MS-pontot kóstál majd. Ide tartozik még, hogy a játék májusban PC-re is megjelenik, benne egy exkluzív Hardcore móddal, amiben remélhetőleg nem két pofon lesz a főboss...

Fable 3 JátékképekFable 3 JátékképekFable 3 Játékképek

Az Assassin’s Creed: Brotherhood is kibővül, hála a The Da Vinci Disappearance DLC-nek. A kiegészítő a Borgia-klán bukását követően játszódik, Eizo feladata lesz megmenteni barátját, Leonardo Da Vincit egy titkokzatos szektától. A történeti szál mellett új többjátékos helyszínt, négy új karaktert és két új játékmódot is kapunk a fejlesztők ígéretei szerint. Ár és pontos dátum egyelőre nincs.

Assassin's Creed: Brotherhood JátékképekAssassin's Creed: Brotherhood JátékképekAssassin's Creed: Brotherhood Játékképek

Természetesen a Kinect sem marad ki a buliból, hisz nemsokára megjelenik a Child of Eden. A tavalyi E3 kiállításon több díjat is elnyert játék megálmodója Mizugucsi Tecsuja egy semmihez sem fogható élményt ígér a Kinect-tulajdonosoknak. A Child of Edenben ránk váró, zenére történő szinkronizált mozgás és az egyedülálló vizuális körítés újdonságot jelent mind a Kinect, mind a lövöldözős játékok világában. A játék nyárra várható.


Child of Eden trailer


Igazi csemege lehet a konzoltulajdonosoknak a Beyond Good & Evil HD. Michel Ancel zseniális játékának felújított változata március 2-án jelenik meg és mindössze 800 MS-pontba fog kerülni, ami a program értékeit ismerve gyakorlatilag olyan, mintha ingyen vágnák hozzánk.

A PC-seknek nyújt majd örömöt a kicsit távolabbra eső Age of Empires Online. A Gas Powered Games félig fizetős, félig ingyenes MMORTS-e igen kellemesnek tűnik, reméljük, felér majd az Ensemble által letett alapok isteni szintjére.

Age Of Empires OnlineAge Of Empires OnlineAge Of Empires Online

Ez persze még nem a teljes lista, hisz jön a Crysis 2 és Shift 2: Unleashed is, ezekkel a játékokkal azonban már igen sokat foglalkoztunk mind a PGO-n, mint az újságban. Lényeg a lényeg, ha Xbox 360-od van és nem tudod, mivel töltöd majd a tavasz unalmas délutánjait, nem kell más, mint elugrani a közeli játékboltba, mert lesz miből válogatni, az hót ziher!