...ami nem a Mikulás, de persze titkon mindenkinek megtömtük a virtuális ablakába kiakasztott virtuális csizmáját jó sok űrcsokival. Decemberben bizony két szülinaposunk is van!

A PGO professzora nemrég lépett egy újabb szintet, és rendületlenül halad tovább az idő kerekén, megbirkózva minden akadállyal. Aki videojátékokat teszttel, karbantartja a PGO-t, hétvégenként füvet nyír a napsütésben, az maximum számokban nevezhető középkorúnak. De gondolom nem kell ]{redencet bemutatni, hiszen akik ezt oldalt olvassák, mindannyian tudják, hogy milyen ember. Segít, ahol és amikor tud, bátran fordulhattok hozzá kérdéseitekkel, viszont nehezen viseli az ostobaságot és jaj, ha valaki vét a fórumszabályok ellen. Isten éltesse sokáig a 44. szülinapján, és szívből kívánjuk, hogy három számjegyig meg se álljon!

Szintén mostanában ünnepli születésnapját Obo, aki lassan már egy éve tagja a PGO hírszerkesztő brigádjának, és elszántan tapossa az ösvényt -- kívánjunk hát neki is sok boldogságot 19. szülinapja alkalmából!

És ezzel még nincs vége, mert van egy pótolnivalónk, hiszen Bate is ünnepelt nemrégiben, méghozzá huszonnyolcadik szülinapja alkalmából, s noha ugyan már nem friss ünnepelt, azért a jókívánságok így is járnak! Isten éltessen!