Ha megnyitod a postafiókodat, alighanem te is találsz jó néhányat az elmúlt hónapból. Bizonyára azzal is szembesültél már, hogy a webáruházak kedvezményt kínálnak azért cserébe, ha feliratkozol a hírlevelükre.

abplusz.jpeg

Nem véletlen, hogy igyekeznek minél több releváns hírlevél-feliratkozót gyűjteni a vállalkozások, hiszen ha sikerül egy potenciális vásárlót felvenni a listájukra, akkor őt többször is megkereshetik a jövőbeni ajánlataikkal. Bár kétségkívül nem nyitja meg mindenki az e-mail marketing anyagokat, ha ötből egy személy így tesz, azzal már bizony lehet eredményeket elérni.

Hírlevélküldéshez tökéletes az SMTP szolgáltatás

Az SMTP szolgáltatás remek megoldás, ha szeretnél rendszeresen ajánlatokat kiküldeni a meglévő partnereidnek. Az AB Plusz kínálatában olyan tárhelycsomagok vannak, amelyek szolgáltatófüggetlen SMTP szolgáltatást is tartalmaznak. Érdemes azonban tudni ezek kapcsán, hogy óránként csak 200 e-mail küldhető ki e módszerrel.

Vannak természetesen olyan megoldások is, amivel nagyobb mennyiségben lehet hírlevelet kiküldeni. Erre jó egy SMTP szolgáltatás. Az említett cég korlátlanul teszi lehetővé ennek keretein belül a kiküldhető e-mailek számát. Ha van egy időszakos akciód, akkor egyszerre el tudod érni minden partneredet, és nem kell azon aggódnod, hogy valaki azért nem fog vásárolni tőled, mert nem is értesül a kampányról.

Az SMTP szolgáltatás fő előnyei

Az SMTP szolgáltatást azonnal igénybe veheted az AB Plusznál, amint befizetted az első havi díjat és az megérkezik a címzetthez. Miután szolgáltatófüggetlen, így teljesen mindegy, hogy melyik internetszolgáltatónál van előfizetésed, sőt, az is, hogy melyik ország melyik szegletén vagy. A szolgáltatás előnyeit bárhonnan élvezheted, akár idehaza, akár külföldön.

Korlátlanul küldhetsz leveleket ezzel a módszerrel, akár egyszerre több ezret is. Minden ügyfeledet, partneredet egyszerre tudod elérni, nincs korlátozás, ha SMTP-t használsz. További jó hír, hogy a szóban forgó szolgáltató odafigyel arra, hogy IP címei biztonságosak legyenek. Ehhez folyamatosan monitorozzák őket, rendszeresen ellenőrzik, hogy minden rendben van-e velük és hogy ne kerüljenek fel spam listákra.

Ez kell az SMTP szolgáltatás megrendeléséhez

A megrendeléshez ki kell választanod először is a számlázási ciklust. Az AB Plusznál ez alapértelmezés szerint havonta történik, de lehetőséged van évesre váltani. Ezt követően a szever konfigurálását kell megtenned, amihez kérni fogják a hosztnevet, a root jelszót, az NS1 előtagot és az NS2 előtagot.

Szükséges még a domainnév, amivel az SMTP szervert szeretnéd használni. Ha ezeket megadtad, akkor látni fogod az összesítőt. Ha minden adatot rendben találtál, akkor véglegesítheted a megrendelésedet.