• Brie Larson hatalmas Metroid-rajongó
  • Szívesen lenne Samus egy feldolgozásban

Egyelőre ugyan nincsenek híresztelések arról, hogy filmfeldolgozás készülne a Metroid alapján, ám ha valaki megkeresné az ötlettel a Nintendót, akkor biztos, hogy Samus szerepére rögtön meglenne a jelölt, az Oscar-díjas Brie Larson (A szoba, Kong: Koponya-sziget, Marvel Kapitány) ugyanis gondolkodás nélkül élne a lehetőséggel.

az-oscar-dijas-brie-larson-nagyon-szivesen-lenne-samus-egy-metroid-filmben.jpg

A Larson-Samus párhuzamot akkor kapta fel az internet, amikor a színésznő két évvel ezelőtt Zero Suit Samusnak öltözött halloweenkor (lásd a lenti képet). Most pedig Garry Whitta beszélgetős műsorában így reagált arra, hogy mindenki őt szeretné látni a szerepben:

"Annyira szeretném én is! Két évvel ezelőtt Samus voltam Halloweenkor, egy 20 dolláros jelmez volt, amit az Amazonról vettem. Olyan izgatott voltam miatta, hogy kitettem egy képet is az Istagramra, amire aztán mindenkitől jöttek a reakciók. Mindig őt választottam a Super Smash Bros.-ban, imádtam. Szóval elindult ez a dolog, és nem adtam fel, határozottan össze szeretném hozni a filmet, részt akarok venni benne. Szóval Nintendo, még egyszer mondom: szívesen megcsinálnám!" – fejtette ki Larson.

Kíváncsian várjuk, hogy eljut-e az ötlet a megvalósításig...

brie-larson-halloween-samus.png