Már csak néhány hét, és végre valóban bezsákolhatjuk a nehéz körülmények között készült (hogy pontosan mennyire, arra az erről készült dokumentumfilm ad választ) S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobylt, a GSC Game World FPS-e ugyanis november 20-án fog felkerülni a polcokra. Jól mutatja a játék körüli hype-ot, hogy az MSI egy teljes kollekciót szentelt a posztapokaliptikus lövöldének, a pakk tartalmát pedig egy elképesztően hangulatos (nem mellesleg a végletekig immerzív) unboxing videóban mutatta meg nekünk a gyártó, íme:

A limitált kiadású hardverek talán legmutatósabb darabja (persze ez szubjektív) a VIGOR GK41 mechanikus billentyűzet, amely automatikusan érzékeli a lenyomott billentyűk számát, a Kailh Red mechanikus kapcsolók pedig kivételesen jó visszajelzést és pontosságot biztosítanak. Tekintve, hogy párban szép az élet, a klaviatúra mellett a CLUTCH GM41 nevet viselő vezeték nélküli egeret is érdemes lehet beszerezniük a rajongóknak, amely mindössze 74 grammot nyom, és akár 80 órányi folyamatos játékot is kibír egy töltéssel.

Persze azokról a játékosokról sem feledkezett meg az MSI, akik inkább a kontrollereket preferálják, az Xbox tanúsítvánnyal rendelkező Force Pro ugyanis vezeték nélküli és vezetékes módban is használható, nem mellesleg testreszabhatóság terén sem érheti szó a ház elejét, így bárki megtalálhatja vele a számításait. A négyes fogat sztárja azonban még így is a GeForce RTX 4070 Ti SUPER GAMING SLIM, melynek mutatós borítása ugyan nem igazán látszik a gépházon belül (kivéve persze akkor, ha az átlátszó), ám a motorháztető alatt rejtőző erő garantálja, hogy az Unreal Engine 5-tel életre keltett Zóna a lehető legszebb arcát mutassa. Ha a fenti videó esetleg meggyőzött titeket a vásárlásról, ITT találhattok bővebb tájékoztatást az imént részletezett hardverekről – melyekkel amúgy magát a játékot is megszerezhetitek.

A borítóképek forrása: YouTube