A modern informatikai rendszerek jellemzői

A mai, innovatív technológiát alkalmazó rendszerek abszolút biztonságosak pénzügyileg, és rendelkezésre állási szempontból is hatékonyak. Tulajdonságaik között a mobil, vagyis a dinamikus és felhőalapú munkavégzés említhető meg, amely lehetővé teszi az otthonról történő munkavégzést.

A legújabb IT infrastruktúra, amellyel az EuroMacc szolgál kifinomult, magas szintű háttér-infrastruktúrát igényel, amelyhez a felhasználók IT biztonságának garantálása kell, hogy kapcsolódjon. Ezek igen kiterjedt és összetett feladatok, amelyek a tervezéstől a megvalósításon át egészen az üzemeltetésig tartanak.

euromacchu-2022-majus-linkmarketing-2.png

A rendszerek széles körben használhatóak

Az IT szoftverek igen bő réteget képesek kiszolgálni. A hardverszállítás, a szoftverek, a különböző operációs rendszerek, a virtualizációs rétegek, a konténerizáció spektrumai, az SQL adatbázis-kezelők, a mentés és archiválás eszközei, a különböző hálózati megoldások, a tűzfalak, a rendszermonitorozás mellett az asztali és mobil rendszerek felügyelete is megvalósítható a szoftverek égisze alatt. 

Folyamatos üzemeltetés

Az említett szoftvereket természetesen folyamatosan felügyelni, üzemeltetni kell. Ennek érdekében a megvalósítás után sem engedik el a megbízók kezék, az üzemeltetés terén is szinte folyamatos a rendelkezésre állás. 

Ez akár 7/24-es elérhetőséget, azonnali felhasználói támogatást, SLA alapú szerződéseket, folyamatos biztonságot is jelent a gazdaságossági szempontok érvényesülése, és a legújabb technológiák alkalmazása mellett. 

A célcsoport egy ilyen szolgáltatásokkal foglalkozó cég esetében egy jól körülhatárolható szegmensét jelenti a vállalatoknak még úgy is, hogy kis-, közép- és nagyvállalatok, valamint állami szervek számára is megfelelőek. 

Abban az esetben a legelőnyösebb azonban az említett IT szoftverek használata, ha a cég vagy az intézmény egy vagy több szoftverrel is rendelkezik, és 30-100 felhasználó alkalmazza azokat. 

Ráadásul a munkavégzés több telephelyen történik, ezért a magas szintű felhasználói támogatás elengedhetetlen. Előnyös az olyan cégek esetében is, ahol nincs jelen házon belül IT üzemeltetéssel foglalkozó szervezeti egység, valamint szakképzett rendszergazdák sem. 

Ha tehát állandó monitorozásra és készenlétre, egyedi és hatékony megoldásokra, fejlett technikát alkalmazó, biztonságos rendszerre van szükség, érdemes igénybe venni az EuroMacc szolgáltatásait.