Az ASUS Magyarország szórakoztató szabadulásra invitálja a játékok és a különböző hardvereszközök szerelmeseit, különös tekintettel a táblagépekre és az ultrabookokra. Próbára tennéd magad? Akkor augusztus végére már nem kell programot keresned!

Augusztus 30-tól az ország három pontján, Budapesten, Pécsett és Debrecenben kerül felállításra az ASUS Szuperkabin, ami egy interaktív nyomozós játéknak ad helyt: a vállalkozó kedvű játékosok 2-3 vagy 4-5 fős csoportokban nyomulnak be a sátorba, ahol a cél a kijutást jelentő kód megfejtése 15 perces időlimit alatt. A megoldást a kiállított ASUS termékek jelentik, úgy mint az ASUS Transformer Book, az ASUS Taichi, az ASUS VivoBook vagy a PadFone 2.

ASUS Kód küldetés

Bizony, ez azt is jelenti, hogy kipróbálhatjátok, megtekinthetitek az ASUS újdonságait, megbizonyosodva könnyed használatukról. Az esemény részleteit és a Szuperkabin pontos helyét a hivatalos weboldalon érhetitek el, mely a facebookos alkalmazásra is továbbít. A szerencsések természetesen jutalmat érdemelnek: a fődíj egy ASUS Transformer Book! Jó szórakozást!