A kiadó elvárásait a Citi 2011 Technology konferencián hallhattuk Thomas Tippltől, az Activision Blizzard ügyvezetőjétől. A terv szerint a World of Warcrafthoz és a Starcraft II-höz két-két kiegészítő fog megjelenni, az elkövetkezendő három évben pedig a Diablo III, és 2014-ig annak első kiegészítője is meg fog érkezni.

A Blizzard közleményében nem erősítette meg, hogy ilyen terveik lennének a jövőre nézve, azt azonban elárulták, hogy jelenleg keményen dolgoznak a Cataclysm következő nagy frissítésén, illetve a 2012 közepére szánt Starcraft II: Heart of the Swarm is szépen formálódik, a Diablo III-ról már nem is beszélve, ami a jelenlegi tervek szerint még az év végén meg fog jelenni.

Tippl beszédében nem tett említést a Blizzard következő masszívan online multiplayer játékáról, az eddig kiszivárgott információk szerint azonban a Titán kódnévvel ellátott projekt valamikor 2014-ben fog megjelenni -- persze, csak akkor, ha sikerül tartani az ütemtervet, ami viszont nem a Blizzard erőssége.