• Új gleccser kék szín érkezik az ASUS ROG gamer laptopokhoz
  • A Computex kiállításos az ASUS termékei 17 díjat vihettek haza

A Tajpejben zajló Computex kiállításon az ASUS ROG bejelentette, hogy 2019 harmadik negyedévétől kezdődően a hűtés inspirálta "Glacier Blue" színben is elérhető lesz több Zephyrus és Strix gamer laptop, mellyel a megszokott sötét esztétikát szeretnék megreformálni.

A gleccser kék szín a Zephyrus S GX502, Zephyrus M GU502, Strix G G531 és G731 modelleken lesz elérhető az év második felében.

asus-uj-laptop-szin-es-dijeso.jpg

Ha már ASUS és Computex, akkor mindenképpen szót kell ejteni arról, hogy a hardvergyártó termékei összesen 17 díjat zsebeltek be a rendezvényen - 6-ot a "legjobb választás", 11-et pedig a "dizájn és innováció" kategóriákban.

  • A ZenFone 6 Best Choice Golden (legjobb választás - arany) díjat, Computex d&i Golden (dizájn és innováció - arany) díjat és Computex d&i (dizájn és innováció) díjat nyert.
  • A Zenbo Junior Best Choice Best Design (legjobb választás legjobb dizájn) díjat, Best Choice Category (legjobb választás kategória) díjat és Computex d&i (dizájn és innováció) díjat nyert.
  • Az ASUS Mini PC ProArt PA90 Best Choice Golden (legjobb választás - arany) és Computex d&i (dizájn és innováció) díjat kapott.
  • Az ASUS ZenBook Edition 30 Best Choice Category (legjobb választás kategória) díjat nyert.
  • A ROG telefon Best Choice Best Design (legjobb választás legjobb dizájn) díjat kapott.
  • Az ASUS StudioBook W730, a ZenBook S13, a ROG Mothership GZ700, az ASUS ProArt PA34C, az RT-AX95Q, a Prime X299-Deluxe II és a ROG Matrix GeForce RTX 2080 Ti dízájn és innováció díjat vihettek haza.

A Computex Tajpej által 2002-ben alapított Best Choice díjak olyan termékeket tüntetnek ki, amelyek kiválóságukról tesznek tanúbizonyságot a funkcionalitás, az innováció és a piaci lehetőségek terén. Míg a Computex d&i (dizájn és innováció) díjak olyan új termékeket ismernek el, amelyek a kiváló formatervezés mellett innovatív funkciókkal rendelkeznek.

asus-rog-glacier-blue.jpg