Adj nevet félelmednek!Az erre a célra létrehozott weboldal célja, hogy a közösség kreatív erejét mozgósítva megfelelő elnevezést találjon a F.E.A.R. f.o.l.y.t.a.t.á.s.á.n.a.k. Az elnevezés természetesen szakítani fog az eredeti címmel, hiszen mint köztudott, 2004-ben a Warner Bros. felvásárolta a Monolithot, ám a F.E.A.R. név az első részt gondozó Vivendi birtokában maradt, mivel ők találták azt ki, és jegyeztették be, védették le. Sőt: a kiírásban az is szerepel, hogy ezúttal a cím nem lehet mozaik- vagy betűszó, hiszen abba is nyilván belekötne a régi kiadó, ha most a játék mondjuk B.R.U.M.M. néven kerülne a polcokra. Az, hogy a cucc szellemei örököse lesz az előző játéknak, szintén a versenyfelhívás tartalmazza: az elnevezés olvastán a leendő vásárlóban asszociációkat kell kelteni, megfelelő érzelmeket, képeket felvillantani, mégpedig a következő témakörökben: frenetikus akció, ázsiai horror, pusztítás, apokalipszis, katonaság, erőszak. Oh, yeah.

A verseny június 4-én indult, és június 22-éig tart. A bírálóbizottság ezután kiválaszt három címet, az ezeket kitalálók lesznek az első kör győztesei, őket a Warner, minden költséget állva, elutaztatja a Monolith stúdiójába, bemutatja nekik a fejlesztőket és magát a műintézményt. Ezután a közösségen a sor, nekik - azaz nekünk - kell ugyanis kiválasztani július 23. és július 27. között, melyik legyen aztán a befutó. Mivel a kiírás szerint a döntés alapja, hogy melyik versenyző passzol a termékvonalhoz és a sztorihoz, utóbbit remélhetőleg ekkor meg fogjuk tudni, és mindannyian okosabbak leszünk.

Mielőtt azonban rohannátok nevezni, jöjjön a feketeleves, vagy hogy stílusos legyek, a Fekete Alma (Alma ugyebár a vérben tocsogó kislány neve): sajnos a verseny csak 18. életévüket betöltött amerikai állampolgárok számára nyitott, az olcsójános Warner nem akar a világ túlvégéből Washington államba utaztatni bárkit. Nekünk tehát marad a szurkolás, pár hét pihi az eredményhirdetésig, egy hónap pihi a sztori megismeréséig, és az említett weboldal nézegetése, amelynek alján a Games for Windows, a PS3 és az Xbox 360 logó azért elárul valamit az irányvonalból...