Érdekes nyereményjátékot hirdetett a PlayON.hu. A magyarországi játékforgalmazó logójaként ismert fekete kis fejecskének keresnek jól csengő nevet, illetve testet, melyet most bárki megalkothat. A szerencsés nyertes egy már nem kapható Guild Wars 2 gyűjtői kiadással lesz gazdagabb, a Facebookon megválasztott közönségdíjas pedig egy klassz Far Cry 3 ajándékcsomagot nyer. De csak hogy mindenkinek legyen esélye valami szépet kapni, az összes nevező között kisorsolnak egy Assassin's Creed III ajándékcsomagot.

A játék részleteiről és az ajándékokról a PlayOn.hu hivatalos oldalán tájékozódhattok, de alant közöljük a megrajzolandó kis test technikai specifikációit és a verseny lejárati dátumát is. Mindenkinek jó játékot!

Minimális képméret: 600*600 px; 72 dpi

Nyertesek és kiválasztási módjuk:

Legjobb kép és név kombináció: A PlayON zsűrije választja ki a nyertest, nyereménye pedig egy Guild Wars 2 Gyűjtői Kiadás.

Adj nevet a PlayON figurájának és nyerj értékes ajándékokat!

Legtöbb szavazatot gyűjtő kép: a Facebook alkalmazásban a legtöbb szavazatot szerző kép feltöltője, nyereménye pedig egy Far Cry 3 ajándékcsomag, melynek tartalma: hátizsák, törölköző és Insanity póló.



Sorsolás útján kiválasztott győztes: ezen sorsolásban minden játékos részt vesz, aki legalább egy képet feltöltött az alkalmazás segítségével. A kisorsolt szerencsés játékos nyereménye egy  Assassin’s Creed 3 nyereménycsomag: hátizsák, póló, kapucnis pulóver.


Nyereményjáték időtartama:

Az akció kezdőnapja: 2012. október 4.
Az akció zárónapja: 2012. október 21. (23:59)