Nem igazán lehet okunk panaszra, hiszen egész komoly kis felhozatallal bír az év legrövidebb hónapja, melynek szinte minden napján lesz mivel szórakozni – ha más nem, a Hogwarts Legacy garantáltan tartalmas kikapcsolódást jelent a Harry Potter és a Wizarding World szerelmeseinek. Szerencsére a mágia iránt kevésbé érdeklődők számára is akad pár kimondottan jól sikerült cím, csak nyitott szemmel kell járni. Vagy ami még jobb: minket olvasni!

hogwarts-legacy.jpg

Hogwarts Legacy (PS4, PS5)

Az idei év elejének egyik, ha nem a legjobban várt játéka kétség kívül a Hogwarts Legacy, mely szerencsére rászolgált az őt övező hype-ra. Talán nincs is olyan ember, aki ne találkozott volna a J.K. Rowling által megálmodott világgal, melyben most az eddigi legnagyobb merülést tehetjük – még ha csak virtuálisan is.

Deliver Us Mars (PS4, PS5)

A Deliver Us The Moon szellemi utódja, a Deliver Us Mars ugyan egy egészen más karakterrel és egészen más időpontban játszódik, de mind témáiban, mind játékmenetében követi az elődöt. A történetvezérelt kalandjátékban nem csak saját túlélésünk a tét, hanem újfent az emberiség léte függ tetteinktől.

Football Manager 2023 Console (PS4, PS5)

A Sega jóvoltából idén is ellátogt konzolokra (és ennélfogva természetesen PlayStationre) a Football Manager, melyben gond nélkül összerakhatjuk az álomcsapatunkat, hála a teljes UEFA licensznek. A szokásos menedzselési és meccsvezetési feladatok mellett pedig akár online is próbára tehetjük klubvezéri képességeinket.

További megjelenések