A táskaviselés szempontjából két csoportra oszthatjuk a nőket. Van, aki akár minden nap képes átpakolni a táska tartalmát, hogy az aznapi öltözékéhez leginkább illő kiegészítőt viselje, mások viszont addig hordják a kedvencüket, míg az végleg tönkre nem megy.

Milyen táskát érdemes választani?

Ha te is abba a típusba tartozol, aki egy táskát hord, akkor inkább egy kicsit nagyobb modellt válassz. Fontos, hogy legyenek külön zsebek és cipzárral zárható rekeszek, az Órashop.hu Guess táskái pedig tökéletesen megfelelnek ezeknek a szempontoknak. A másik fontos dolog, hogy tetsszen neked, szívesen hordd, ezen kívül passzoljon a stílusodhoz.

Ha az átpakolgatós típus vagy, akkor neked rengeteg különféle méretű, színű, stílusú táskád van, hiszen nem vagy rest ide-oda pakolászni a holmidat. A Guess neked is megfelelő márka lesz, hiszen számtalan színben és variációban veheted meg, és az aktuális alkalomhoz mindig találsz egy elegánsabb változatot is.

A Guess táskák előnyei

Bármilyen meglepő, de a Guess 1980-ban először farmerruházattal jelentkezett a piacon. Mivel a márka gyorsan népszerű lett, így a termékpalettát kibővítette egyéb ruházatra és kiegészítőkre is. Mára a vezető divatmárkák közé tartozik, amit felkapott divatbemutatói is garantálnak.

httpswwworashophu-2022-december-cikk6.jpg

A Guess táskák megjelenésükben is stílusosak, ha ezt viseled, akkor biztosan észre fognak venni. A praktikusságot tehát a külső is támogatja, így egy nagyon divatos és menő kiegészítőre tehetsz szert.

Mit rejt a női táska?

Ahogy bevezetőnkben elmondtuk, egy nő nagyon ragaszkodik a táskájához, és valódi rémület fogja el, ha hirtelen nem találja. És hogy miért? Nemcsak a táska, hanem a benne lévő dolgok miatt. És ezek a következők:

  • Az irataink. Az elvesztett iratok beszerzése macerás, időigényes, az eltűnt iratokkal könnyen visszaélhetnek. Ne tartsd  együtt a pénzeddel, így van rá esély, hogy egy zsebtolvajlás esetén az irataid megmaradnak.

  • Pénztárca. A bankkártya mellett tarts némi készpénzt, valamint mindig legyen nálad annyi pénz, hogy bárhol vagy, haza tudj menni!

  • Autókulcs, lakáskulcs, belépőkártyák. Ezek elvesztése is hatalmas problémát generál.

  • Zsebkendő, intim higiénia, fertőtlenítőszer.

  • Sminkcuccok, körömreszelő, olló, dezodor, egy gyors segítség, ha szükséges.

  • Rágó, mentos tic-tac. Szájhigiénia pillanatok alatt.

  • Sebtapasz, fájdalomcsillapító, gyógyszerek.

  • Egy csoki vagy keksz a vércukorszinthez.

  • Összehajtható táska, ha vásárolnál.

Felfedtük tehát a női táska rejtelmeit, és láthatod, hogy bizony minden dolog fontos és elengedhetetlen, ami egy stílusos női táskában megtalálható. És az is megfigyelhető, hogy milyen jó szolgálatot tesznek a fiókok, rekeszek, hiszen így ezeket a holmikat nem ömlesztve kell tárolnunk, hanem könnyedén megtalálhatjuk őket.

Egy ilyen fontos darab nem lehet stílustalan, válassz tehát stílusos táskát!