• A SEGA negyedszer hirdet Make War Not Love kampányt
  • Ingyen játékokat és DLC-ket nyerhetsz
  • A részvételhez csupán regisztrálnod kell az esemény honlapján

Február 16-19. Között a SEGA négy stratégiai játéka, a Dawn of War 2, a Company of Heroes 2, a Total War: Warhammer, és az Endless Legend mögött álló közösség csap össze a kiadó idén negyedszer visszatérő Make War Not Love kampányában, amellyel kiemelkedő stratégiai játékaikat, valamint azok fejlesztőit ünneplik. 

Minden napra jut egy kihívás, amely során a négy csapat összeméri az erejét, Te pedig azzal vehetsz részt a nyereményjátékban, ha regisztrálsz a Make War Not Love oldalra, és kiválasztod, melyik csapatnak szurkolsz. Minél több támogatóra tesz szert egy csapat, annál értékesebb lesz a hűséges követőknek lehulló esemény végi nyeremény is, amely mindegyik napon a győztes csapatot illeti, és amely egy-egy DLC a négy stratégiai játékhoz, plusz egy meglepetés SEGA játék (mind Steam kód formájában).

A napi kihívások részleteit megtalálod az esemény honlapján, illetve a Make War Not Love kellemes mellékhatásként a négy játékot most Steamen is nagy árengedménnyel vásárolhatod meg, ezért ha bármelyiket ki szeretnéd próbálni, itt a remek alkalom.