• Bemutatkozott az EGRET II mini – Limited Blue Edition
  • Többféle változatban lesz kapható
  • Májustól lesz elérhető, de már most előrendelheted

A Strictly Limited Games elindította a TAITO high-end retró otthoni konzoljának előrendelését. Az exkluzív nyugati kiadás összesen 5000 darabra van limitálva világszerte, különböző változatokra osztva, amelyek különleges extra tartalommal érkeznek majd. Az EGRET II mini 40 ikonikus retró-játékot tartalmaz különböző műfajokból, valamint egy 5 hüvelykes, 4:3 arányban forgatható képernyőt és állítható joystickot. Miután az európai és amerikai piacokon véget ér a konzol tesztelési időszaka, a Limited Blue Edition a tervek szerint 2022. május 27-én jelenik meg kiskereskedelmi forgalomban.

taitoegretmini2.jpg

Több kiadás lesz megvásárolható, amelyek különböző fizikai finomságokat kínálnak majd:

EGRET II mini - Arcade Cabinet Blue Edition: Az EGRET II mini - Limited Blue Edition 369,99/ 319,99€-ba kerül, és az EGRET II mini - Limited Blue Editiont tartalmazza, valamint egy kontrollert és 10 további játékot SD-kártyán. Ezen kívül ez a kiadás tartalmaz mini instrukciós kártyákat, a TAITO/ZUNTATA évfordulós soundtrackjét és egy könyvet.

EGRET II mini - Game Center Blue Edition: Ez a 499,99$ / 439,99€-ba kerülő kiadás a legteljesebb, amely tartalmazza az Arcade Cabinet Blue Edition összes tartalmát, valamint a másik két elérhető opcionális EGRET II mini kontrollert és további gyűjteményes cuccokat.

EGRET II mini - Limited Blue Edition Bundle: A 229,99$ / 199,99€ árú csomag tartalmazza az EGRET II mini - Limited Blue Editiont, egy speciális poharat és pohártartót, valamint mini használati útmutatós kártyákat.