A The Hollywood Reporter jelentette, hogy öt év után folytatást kap Alexandre Aja 2019-ben bemutatott B-kategóriás horrorja, a Préda. A francia származású direktor produceri és rendezői minőségben tér vissza, a forgatókönyvet pedig Andrew Deutschman (Parajelenségek: Szellemdimenzió) és Jason Pagan (Project Almanac) írja. Az első rész egy floridai egyetemista lányt helyezett a középpontba, aki egy hatalmas hurrikán tombolása közben édesapja házában ragad, amit nemsokára vérszomjas aligátorok látogatnak meg. A gyakorlatilag egyetlen egy helyszínen játszódó film amolyan szórakoztató, már-már trash-szerű horror volt, ahol a hősnő elkeseredetten próbált kijutni az épületből, és elkerülni, hogy a rá leső éhes ragadozók eledele legyen.

A forrás szerint a valószínűleg 2025-ben érkező második felvonás Florida állam vidéki és vizes közegét New York City betondzsungelére cseréli. Értelemszerűen Kaya Scodelario, Ross Anderson, Morfydd Clark és Barry Pepper nem fog szerepelni a filmben, a Préda 2 egy teljesen új sztorit mutat majd be, új karakterekkel.

Az mondjuk kérdéses, hogy a helyszín urbánus jellegéből adódóan hogyan akarják majd behozni a képbe az aligátorokat, dehát egyébként is évtizedek óta terjed a városi legenda, hogy a metropolisz csatornájában hatalmas emberevő dögök élnek – és egy B-kategóriás trash-horrortól egyáltalán nem lenne meglepő, ha valami ilyesmivel rukkolnának elő.