Ezúttal az elmúlt hónap nagyobb eseményeit vettük végig, így szó lesz a Games Conventionről, a Guru táborról, és szavakba öntjük véleményünket a régóta várt BioShockról is. Portré rovatunkban ezúttal egy kicsit a háttérbe tekintünk, hiszen János nem mást kérdez, mint Walitschek Csillát, a Vogel Burda Communications Kft. ügyvezető igazgatóját. Csilla persze nem csak ezen rovat keretében hallható, hiszen velünk volt a táborban (így néhány embernek már ismerős lesz a hang...), és együtt utazott velünk Lipcsébe is.

Mindemellett újabb játékra invitálunk titeket, az egyes részek között ismét zenék csendülnek fel, természetesen játékokból, s azon szerencsés, aki elsőként írja be a kommentek közé a négy elhangzó részlet eredetét, egy fifás nyereménnyel lesz gazdagabb. Figyelem, a kezdő Prodigy szám nem játékzene, így nem számít a játékért folytatott „küzdelemben". Ezek után már nincs más hátra, mint a hangfalak, fülhallgatók izzítása: induljon a PC Guru csapat hatodik podcastje, jó szórakozást mindenkinek!

U.i.: Ne feledjétek, várjuk a kérdéseket és témákat a következő adáshoz!


(Kívánságra alant képek a "szereplőkről", az idei táborból: Csilla és Sasa, Bate, valamint Grath, balról belógva Darths.)