• A The Last of Us Part 2 az év játéka a PlayStation blog olvasói szerint
  • A játék ezen túl a legjobb grafikáért és a legjobb narrációért járó díjat is megnyerte
  • A második helyet pedig a Ghost of Tsushima szerezte meg magának

Noha az idei The Game Awardsot múlt héten rendezték meg, ez nem jelenti azt, hogy díjkiosztók nélkül maradnánk az év hátralévő részében. Nemrég például a PlayStation blog is megkérdezte az olvasóit, számukra mi volt az idei év legjelentősebb játéka, most pedig az eredményeket is nyilvánosságra hozták.

A díjátadón, ahogy a The Game Awardson is, valósággal tarolt a The Last of Us Part 2: a program megkapta a legjobb narrációért, a legjobb grafikáért, a legjobb zenéért, a legjobb hangzásért és a legemlékezetesebb jelenetért járó díjat, továbbá az év PS4-es játékának is megválasztották, míg a Naughty Dog az év stúdiója lett. Apró érdekesség, hogy a játék szinte az összes kategóriában a Ghost of Tsushimával versenyzett az első helyért, de a Sucker Punch alkotása csak egyszer tudott fölékerekedni: a legjobb stílus kategóriában.

Ami a további díjakat illeti, az év multis játéka a Call of Duty: Warzone, az év sportjátéka a Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, az év indie játéka a Fall Guys, az év PS VR játéka a Star Wars Squadrons, az év PS5 játéka pedig a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales lett.